New nudes fra Kat von D – nøgne læber til alle hudtoner

Jeg holder meget af mangfoldighed og faktisk foretrækker jeg den lidt skæve, uperfekte skønhed frem for den klassiske og polerede slags. Derfor gør det mig også helt varm indeni, hver gang jeg ser et mærke udvide sit sortiment, for at ramme flere forskellige hudtoner. For jeg husker stadig, da jeg tilbage i 90’erne måtte gå forgæves i Matas – og mange andre butikker – efter en foundation. Eller concealer. Eller pudder. Eller noget som helst makeup i virkeligheden. Det gjorde lidt ondt. Som spæd teenager vil man gerne kunne gøre, det samme som veninderne, men det kunne jeg ikke. Det lyder måske mærkeligt i dine ører, men jeg følte mig sær og på en måde ligegyldig.

Det er også derfor, jeg bliver ekstra glad, når nogen har tænkt længere end til egen næsetip. Når en person som Kat von D vælger at lave en kollektion af nude læbestifter, der passer alle fra de lyseste (for de har sjovt nok også ofte måtte gå forgæves) og hele vejen over til de mørkeste, så bliver jeg glad. Rigtig glad endda. At formlen også er gjort (endnu) bedre, prisen er fair og holdbarheden bedre end noget andet, er blot en ekstra bonus.

De seks nye nude Everlasting Liquid Lipsticks har jeg erhvervet mig intet mindre end fem af og jeg fortryder intet. Sanctuary er blevet min go-to nude, når jeg har kolde farver på. Hawkwind er nu min ride or die neutrale nude og Crucifix er til de dystre, vampede dage. Ludwig og Ophelia bliver flittigt brugt i midten af læberne, sammen med én af de mørkere nuancer, for at skabe en naturlig ombre effekt.

Så tak, Kat von D. Tak for de gode læbestifter og tak fordi jeg blev inkluderet.

Til venstre har jeg Sanctuary på og til højre har jeg Crucifix på.