Verdens bedste pensel til highlighter

Jeg ved godt den berømte fan brush, er de fleste makeupelskeres foretrukne værktøj når det kommer til highlighter, men jeg er uenig. Indrømmet, jeg bruger den da af og til, men det er ikke den jeg får det bedste resultat med. Skal min highlighter kunne ses fra det ydre rum, tones perfekt ud (det er ikke noget værre end en stribe i ansigtet) og arbejdes godt ind i huden, er det min elskede Setting Brush fra Real Techniques jeg trækker frem.

Formen og tætheden af hårene gør denne pensel til min absolutte favorit til at påføre min highlighter med. Den er også eminent til min setting powder under øjnene og rundt ved næsen. Det er også grunden til jeg ejer to af disse – som den eneste pensel i hele penselsamlingen. Et andet meget stort plus er, at den kun koster 125 kroner, så her kan alle være med og det er nu engang sjovest.

Real Techniques Setting Brush kan bl.a. findes i Matas og Magasin, men lige nu er den kun på lager i Matas.