Favoritter lige nu

Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo
Forrige weekend var mit hår oppe at toppes med den høje luftfugtighed og jeg var desperat efter et produkt som kunne give mig holdbar volume. Jeg fandt frem til denne tørshampoo fra Björn Axén og den har været brugt dagligt siden. Håret får 3-4 gode pift i hovedbunden, så vender jeg hovedet nedad og arbejder produktet godt ind for at undgå gråt hår. Resultatet er et gigantisk hår der holder hele dagen – med en smule hjælp fra en hårlak.

Alterna Caviar Repair Fill & Fix Treatment Masque (425 kroner i Sephora)
Lige siden jeg fødte min datter for et år siden, har mit hår knækket en del. I den anledning har jeg testet en masse hårkure for at prøve at styrke det igen, blandt andet denne fra Alterna. Det er uden tvivl den som har givet de bedste resultater og mit hår føles sundere og knækker meget mindre. Hårkuren er let i konsistensen, så den giver pleje uden at tynge.

African Botanics MARULA Mineral Cleansing Mask (890 kroner i Magasin)
Denne lermaske er ikke som nogen jeg har prøvet før. Mineral Cleansing Mask er luftig og nærmest mousse-agtig i konsistensen, hvilket gør den nem at påføre. Huden føles frisk og renset efter brug, men den er samtidig plejende og ikke udtørrende. Perfekt til fedtet hud med tør overflade eller dig som ønsker en god dybderens uden at stå med en knastør hud efterfølgende.

OCC Lip Tar i Black Metal Dahlia (123 kroner på Beautybay)
Jeg har tyvstartet lidt på efterårsfarverne. Derfor har Black Metal Dahlia allerede været på nogle gange og hun er præcis ligeså smuk som jeg husker. Det er muligvis ikke alle som vil bruge den til hverdag, men denne mørkebordeaux læbefarve med rubinrødt shimmer er intet mindre end fantastisk og jeg kan ikke holde op med at glo på mine læber når den er på.

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar Palette (360 kroner i Sephora)
På trods af min glæde ved farver, er jeg gået hen og blevet rigtig gode venner med denne øjenskyggepalette. Den er blevet brugt flere gange om ugen siden jeg fik den, men har ikke gentaget nogle looks endnu – så mange flotte farver indeholder den.

RVB LAB The Make Up pensel nr. 06 (299,95 kroner – find forhandler her)
Jeg elsker makeuppensler og jeg elsker særligt dem jeg jeg bruge til flere forskellige formål. Denne skrå blush pensel kan både bruges til bronzer, blush, highlighter og contouring. Den er blød, men fast og er meget hurtigt blevet en favorit her på “hovedkontoret”. Jeg tror ikke jeg kommer udenom at prøve flere pensler fra mærket RVB LAB The Make Up.

Real Techniques Bold Metal 301 Flat Contour Brush (275 kroner i Magasin)
Selvom jeg ikke er den store bruger af contouring, kan jeg godt lide at snyde mig til lidt højere kindben. Det er blevet en del nemmere efter denne pensel er kommet hjem til mig. Den er hård nok til at give en god kontur, men stadig blød nok til ikke at give for hårde linier og til at blende produktet ud med. Derudover ligger den fantastisk i hånden og er vældig pæn.

Lancôme Hypnôse Volume-a-Porter Mascara (255 kroner i Magasin)
En mascara som både giver længde, volume og adskiller vipperne, samt giver en flot bue kan jo ikke andet end at blive en favorit.

MAC Fix+ Cucumber (155 kroner i MAC)
Som jeg havde forudset, blev de nye limited edition Fix+ face mists hurtigt udsolgt – både i butikkerne og online. Heldigvis nåede jeg at få de fire jeg havde ønsket mig og Cucumber er gået hen og blevet en favorit. Indrømmet, det ville have klædt den med en bedre diffuser, men den er alligevel super, både til at sætte makeuppen, opfriske i løbet af dagen og fugte inden dagcremen kommer på.

Eylure Brow Palette i Dark Brown (120 kroner i Matas)
Mine bryn er det jeg går mest op i og derfor har jeg også en del produkter til at give dem fylde, farve og definition. Lige for tiden er jeg særligt glad for at bruge kittet fra Eylure som indeholder en farvet creme til at give farve, en pudder til at sætte det med og en highlighter – alt hvad jeg skal bruge for at få brynene til at sidde lige i skabet på nul komma fem.

  1. I butikkerne nu // September 2015 - EvaK.dk

    […] nye hårkur Fix & Fill Treatment Masque (som er blevet en favorit her på “hovedkontoret”) og den nye Ultra HD Foundation fra Make Up For Ever er to ting du bør se nærmere på, hvis du […]

    Svar