Nye produkter: August 2021

Der er ankommet nye hudplejeprodukter denne måned. Det er de første og sidste jeg køber denne måned. Prøver at holde igen, for ikke at bidrage til for højt forbrug. Det er bare svært, når ét af mine yndlingsmærker lancerer ny øjencreme. Tilføjer du så 20% på Cult Beauty og en gigantisk goodibag ved køb, så kan jeg altså ikke sige nej.

De nye hudplejeprodukter er:

Then I Met You Living Cleansing Balm

Denne rensebalm blev udsolgt på bare fire timer, da mærket ramte Cult Beauty i juli. Jeg valgte at prøve deres essens i stedet.

Jeg kunne dog ikke helt slippe tanken om den, så den blev bestilt hjem. Nu er jeg bare spændt på at se om den lever op til hypen.

Allies of Skin Peptides & Omegas Firming Eye Cream

Når ét af mine yndlingsmærker lancerer deres første øjencreme, skal den prøves. Med det samme.

Allies of Skin skuffer aldrig med ingredienslisten og den nye øjencreme er ikke anderledes. Der kommer et indlæg dedikeret til en anmeldelse af denne, men først skal den gennemtestes.

Drunk Elephant Haul Acid Kit

Har længe luret på dette sæt fra Drunk Elephant – som iøvrigt laver nogle flotte hudplejesæt med gode besparelser.

Grunden til netop dette sæt var interessant er, at det indeholder tre produkter jeg ikke har prøvet endnu og to jeg gerne vil have i mindre størrelser til toilettasken.

Holifrog Kissimmee Vitamin F Therapy Balmy Wash

I juli købte jeg deres Tashmoo Milky Wash og begejstringen vil ingen ende tage. Derfor virkede det meget naturligt, at prøve mere fra Holifrog. Egentlig ville jeg gerne prøve deres dagcreme, men den er desværre ikke tilgængelig i Danmark endnu. Jeg venter tålmodigt.

Psst… Hvis du vil se lidt live action med produkterne – og den store goodiebag – så hop over på Instagram. Jeg hedder @queenofcream og videoen ligger i mit feed og under Reels.