Tester: Nye produkter

Selvom jeg har skåret ned på mængden af indkøbte produkter, siden sidst der var gang i bloggen, er der stadig nyheder af og til. De nyeste produkter i samlingen er disse fire:

Then I Met You The Giving Essence

Brandet har netop ramt Cultbeauty og folket gik bananas. På kun fire timer blev deres rensebalm udsolgt! Selvom jeg selvfølgelig skal afprøve denne infamøse rens, var jeg mere interesseret i deres essens. The Giving Essence indeholder fermenteret galactomyces, hvilket også er hovedingrediensen i ét andet yndlingsessens. Nemlig Galactomy Niacin Essence fra Manyo Factory.

Den fermenterede galactomyces (som er en svamp) hjælper på både rødme, hyperpigmentering, svag hudbarriere og en ubalanceret olieproduktion.

Glow Recipe Plum Plump Hyaluronic Serum

Efter at have fået dette serum smidt i ansigtet flere gange dagligt på Instagram – efterfulgt af rosende fraser i bunkevis – besluttede jeg mig for at bestille det hjem.

Har endnu ikke brugt det længe nok til en hel anmeldelse, men jeg må sige jeg er positivt indstillet. Mere end jeg havde forventet, så den hører du mere om senere.

(Skriv dig op til mit nyhedsbrev, der næste gang handler om bl.a. korrekt brug af hyaluronsyre)

Drunk Elephant Sweet Biome Fermented Sake Spray

Mists kan jeg aldrig få nok af og denne her har stået på indkøbslisten længe. Jeg får tilsyneladende heller ikke nok af fermenteret galactomyces, for det er også hovedingrediensen i Sweet Biome.

Med fedt- og aminosyrer, ceramider og mælkesyre styrker Sweet Biome syrekappen (du ved, den der beskytter huden mod bakterier) og hudbarrieren.

Holifrog Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash

Endnu et produkt der længe har ventet på listen, selvom jeg godt vidste den skulle prøves. Faktisk har jeg mange produkter fra Holifrog på min liste, men denne stod højest.

En mild rensemælk, der skånsomt og effektivt fjerner dagen. Efterlader huden fugtet, men ikke fedtet. Lige som min kombinerede/dehydrerede hud kan lide det.

Der skal nok komme mere om alle produkterne senere, men smid en kommentar, hvis der er et særligt produkt du gerne vil høre mere om.

2 kommentarer til Tester: Nye produkter

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
 1. Annette

  Hej. Tak for du er i gang med skriveriet og arbejdet igen. Dejligt. Er alle produkterne tilgængelige på Cult Beauty? Det er jo blevet en del dyrere at shoppe i udlandet😒

  Svar
  • EvaK

   Hej Annette,
   Holifrog rensen er fra Sephora og resten fra Cult Beauty. Hos Cult Beauty er de ekstra afgifter allerede lagt til prisen, så det bliver aldrig mere end det du betaler ved bestillingen :)
   Tusind tak skal du have! Det er skønt at være tilbage – og at der er skønne mennesker at vende tilbage til <3

   Svar