Min aftenrutine lige nu (del 1)

Indlægget indeholder både produkter jeg selv har købt og nogle som er tilsendt af firmaet

Er man skønhedblogger, skal der testes produkter. Derfor er min hudplejehylde i konstant bevægelse og jeg når sjældent at have den samme rutine i længere tid ad gangen. Af og til er det dejligt at hoppe videre, men der er også tidspunkter hvor rutinen er så god, at jeg har svært ved at sige farvel. Sådan har jeg det lige nu og derfor vil jeg dele den med dig – i form af mini-anmeldelser af hvert produkt.

1. Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser (275 kroner i Magasin)
Der er to ting min olierens skal kunne, for at blive et hit; fjerne al makeup uden besvær og kunne vaskes nemt af med vand. Det lyder måske ikke af meget, men der er foruroligende mange mærker der flopper. Alt for ofte har jeg besvær med at vaske olien af og det ender med et fedtet ansigt og rester af makeup. Ikke lækkert, hverken for huden eller håndklæderne. Denne fra Ole Henriksen er god. Rigtig god endda. Pure Truth Melting Cleanser har konsistens som en gelé og smelter al min makeup af – selv flydende læbestifter og heftig øjenmakeup må kæmpe forgæves mod rensen. Den er nem at skylle af og efterlader huden blød og behagelig, men uden at fedte.

2. Too Cool For School Egg Mousse Soap (150 kroner i Sephora)
Dette er det nyeste produkt på hylden. Indpakningen og produktet minder mig mest om en barberskum. Flasken rystes grundigt og ud kommer en bold der til forveksling ligner marengs. Selvom produktet klassificeres som en sæbe, er moussen blød som flødeskum og meget mild. Egg Mousse Soap er en smule udtørrende (fordi det er en “sæbe”) og det kan jeg mærke på min dehydrerede hud, men den fjerner effektivt rester af makeup og renser huden uden at være skrap. Så kan jeg godt leve med at cremen skal lidt hurtigt på efterfølgende.

3. Manyo Factory Galactomyces Niacin Essence (299 kroner hos Beaumonde.dk)
Niacinamid er noget af en superingrediens, for den hjælper bl.a. med at styrke hudens barriere, dulme rødme og mindske hyperpigmentering. Jeg kan både se og mærke at min hud har gavn af det og derfor er jeg glad for at dette essens er kommet med i min rutine. Konsistensen er som vand og essensen trænger hurtigt ind i huden, så jeg ikke behøver vente med at påføre næste produkt i rækken. En fordel jeg sætter stor pris på. Det er ikke det billigste essens derude, men til gengæld får du masser for pengene (80 ml) og det er så drøjt du kun behøver bruge 4-6 dråber.

4. Dr. Jart+ Ceramidin Liquid (305 kroner i Sephora)
Jeg er stor fan af Ceramidin cremen fra Dr. Jart+ og derfor var jeg selvfølgelig også nødt til at prøve det tilhørende serum. Det er let og hurtigt absorberende, men jeg kan stadig føle dets tilstedeværelse på hudoverfladen. Hele ideen med Ceramidin serien er at styrke hudens barriere, så du lettere kan holde på fugten og de ingredienser du tilfører huden via dine plejeprodukter. Det føler jeg de formår at gøre og det kommer særligt til udtryk i forbindelse med min foundation. Siden jeg begyndte på Ceramidin Liquid har min makeup ikke bare siddet pænere, men også i længere tid. En anden positiv sag er prisen. Umiddelbart virker Ceramidin Liquid ikke specielt billig, men den indeholder tre gange mere produkt end et typisk serum (den på billedet er en rejsestørrelse).

5. Too Cool For School Egg Mellow Cream (270 kroner i Sephora)
For et par måneder siden købte jeg en mini af denne creme og jeg forelskede mig i den med det samme. Konsistensen er lidt spøjs og klæbrig, men på huden føles den helt anderledes. Cremen trænger godt ind, men efterlader hudoverfladen blød og fugtet. Selvom det er en meget nærende creme, kan den både bruges til normal, sensitiv, kombineret og tør hud. Jeg oplever ikke at mine fedtede områder forværres og det er et kæmpe plus, da det er svært at finde en creme som giver de tørre steder nok næring uden at fedte andre steder – det har jeg kun oplevet én gang før med MUTI. Egg Mellow Cream indeholder bl.a.:

 • niacinamid (ensarter hudtonen og mindsker porer, samt fine linjer)
 • æggeblomme (nærende)
 • fedtsyre (holder på fugten og styrker hudbarrieren)
 • lakridsrod (beroligende)
 • shea smør (blødgørende)
 • forskellige planteekstrakter (antioxidanter)

Det er bestemt en creme der er værd at tage et kig på, hvis du ønsker at arbejde med flere hudproblemer på én gang – f.eks. tørhed, linjer og hyperpigmentering

Pssst… kig forbi bloggen i morgen, hvor jeg vil løfte sløret for de vigtige biroller i min aftenrutine – de produkter jeg benytter mig af 1-3 gange om ugen.

 

 1. Tina KH

  Spændende produkter som bestemt er værd at prøve:-)
  Tak for inspirationen og beskrivelserne.
  Rigtig god påske til du og dine:-)

  Svar