Opbrugte produkter: Juli 2021

Juli var en lidt sløj måned, hvad opbrugte produkter angår. Sølle fire styks blev det til. Det betyder dog ikke du skal snydes for lidt ord om produkterne. Her får du fire mini anmeldelser af mine opbrugte produkter:

Ganier Fructis Banana Hair Food

Finder jeg noget, der giver gode resultater og til en overkommelig pris, så holder jeg ved. Derfor er det også nummer to af disse kæmpe bøtter jeg har været i gennem.
Banana Hair Food kan bruges som enten balsam, hårmaske eller leave-in kur. Den giver næring til håret, uden at gøre det fedtet. Noget andre nærende hårmasker kunne lære noget af.
Hair Food linjen har flere varianter at vælge mellem, så der er noget for enhver hårtype. Banana Hair Food er iøvrigt godkendt til Curly Girl metoden.

Garnier Fructis Hair Food koster 49,95 kroner og kan findes i Normal og Matas

Youth to the People Superberry Dream Mask

Måtte jeg kun bruge én natcreme/-maske resten af mit liv, ville det være denne. Med ingredienser som gojibær, squalene, moringa og maquibær, giver natmasken dybt fugtet og glødende hud. Og når jeg siger dybt fugtet, så mener jeg det. Dette er den eneste maske, hvor huden er ligeså blød og fugtet, som når den lige er puttet på.

Youth to the People Superberry Dream Mask koster 319 kroner og findes i SEPHORA

Sol de Janeiro Bom Dia Brightening Cream

Følger du med på Facebook, har du måske allerede set mig snakke om dette vidunder af en kropscreme. Én ting er den har en konsistens som flødeskum og dufter som en drøm. Noget andet er, at den har hjulpet på min keratosis pilaris (de der dumme knopper på f.eks. bagsiden af armene).
Normalt skal jeg skrubbe flere gange ugentligt og fugte dagligt, men ikke mens Bom Dia har været på banen. Jeg har skrubbet to gange om måneden og har brugt cremen 3-4 gange om ugen. Der er allerede en ny Bom Dia i rotation.

Sol de Janeiro Bom Dia Brightening Cream koster 249 kroner og findes i SEPHORA

Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum

Der står altid et vitamin A produkt på min hylde. Et produkt der hjælper mod de lejlighedsvise udbrud, linjer og hyperpigmentering, er altid velkomment. A+ har en høj koncentration af vitaminet, så den skal bruges med omtanke. Gør du det, er resultaterne til at både se og føle.
Er den billig? Nej!
Er den pengene værd? Ja!
Faktisk er det det bedste vitamin A produkt jeg har prøvet indtil videre.
Ingen tvivl om jeg skal have den igen, men den er ikke købt endnu, da jeg har andre vitamin A produkter der skal afprøves.

Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum koster 669 kroner og findes i SEPHORA

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.