10 skønhedstendenser jeg IKKE magter #2

Jeg har endnu en gang fundet skønhedstendenser jeg IKKE har i sinde at springe med på:

1. Granny hair 
Det er efterhånden blevet en stor trend at skifte sin naturlige hårfarve ud med grå, men hvorfor vil man bruge sine unge år (og penge) på at farve sit hår en farve man med stor sandsynlighed ender med naturligt en dag? Jeg forstår det ikke. Gråt hår kan være smukt, men vælger nu at nyde mine mørke lokker indtil de grå hår er kommet i overtal.

highbrows

2. Skurke bryn 
Der er mange former for bryn jeg har det svært med, men i øjeblikket er det de bryn jeg kalder ‘skurke-bryn’ som fylder mest. Jeg har svært ved at se det pæne i øjenbryn som er fjernet fra deres oprindelige plads og flyttet op i panden, samt tegnet så skarpt op, at man ligner overrasket/sur bad guy fra en Disney film.

septumpiercing

3. Septum piercing 
Piercingen i sig selv har jeg ikke noget problem med, men pludselig har 90% af de makeup artister jeg følger på de sociale medier én. Det er altså lidt fjollet at prøve at skille sig ud fra mængden, ved at gøre det samme som alle de andre.

wetlookroots

4. Wet look roots
I og med jeg bruger uanede mængder tørshampoo for netop at undgå klask i toppen, fatter jeg ikke denne trend. Det ligner 1) at man ikke har vasket sit hår i tre uger og 2) at man ikke orkede at gøre sin slikhårsfrisure færdig. Enten eller, piger.

freckles

5. Fashion Freckle Tan
Nogle har fra naturens side fået noget smukt, andre har ikke. Sådan er det bare. At man gider bruge ekstra tid på at stå og tegne falske fregner, forstår jeg ikke. Jeg forstår heller ej, at man gider købe en Freckle Pencil til formålet, når en almindelig eye/lip liner kan klare jobbet ligeså fint.

rainbowhair

6. Rainbow hair
Af og til får jeg en trang til at farve mit hår i en sprælsk farve. ÉN farve. Trenden med regnbue hår, den fanger mig ikke. Det virker som et tidskrævende projekt med en meget kort holdbarhed, hvor du i sidste ende mest af alt ligner Rainbow Dash fra My Little Pony – hvilket ikke er et klædeligt look på andre end en pegasus pony.

americanupdo

7. Amerikanske håropsætninger
Hvis jeg skal se på én mere guide til disse opsætninger, så skriger jeg. De er overalt og jeg forstår dem ikke. Jeg kan sagtens sætte pris på at det både kræver tid og snilde at lave en sådan kreation, men hvorfor vil man have frisure som en brud eller en der skal til prom, hvis ikke du er netop det? Det er alt for pompøst efter min smag. Og nej, det er ikke bare fordi jeg ikke selv har langt nok hår til selv at lave det.

punctuatedredlips

8. Punctuated red lips 
Måske er det fordi jeg foretrækker skarpe linier når det kommer til læbestift, men dette look spiller slet ikke for mig. Det ser sjusket ud. Som om man tog læbestiften på uden spejl eller bare ikke gad gøre sig umage. Hvis ikke man ønsker det hårde look en læbestift giver, så ty til en semi-transparent i stedet. Det her er simpelthen for slapt, d’damer.

colourfulsmoky

9. Colourful smokey eyes
Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen: Man kan ikke lave smokey eyes med farver. Smokey eyes laves med sort, grå – eller brun hvis vi skal være lidt large – fordi det nu engang er den farve røg har og fordi det er de farver som giver den røgede sexyness. Når man gør det med alle regnbuens farver er det ikke smokey eyes – du har bare være dygtig til at tone din øjenskygge ud.

hump_nails

10. Bubble nails/Hump Nails

Nej. Bare nej.

 

Billeder lånt her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, herher, her og her.

 1. Marlene Høj

  De der bubble nails… De ligner negle, der er syge!

  Svar
  • EvaK

   Ja, det synes jeg også. De virker heller ikke synderligt praktiske :D

   Svar
 2. Helle Dannemand

  Jeg er SÅ enig på alle punkter… :)

  Svar