Mantle: Skandinavisk hudpleje med rette fokus

Reklame: Produkterne er tilsendt af brandet uden forpligtelser

Jeg har virkelig glædet mig til denne anmeldelse, for i en tid hvor alle har fokus på hurtige resultater og aktive ingredienser, er det forfriskende at møde et brand der har forstået hvad det egentlig handler om. Svenske Mantle har skabt en linje af CBD hudpleje, hvor hudbarrieren er stjernen i showet.

Hvis du har glemt hvor vigtig hudbarrieren er, synes jeg du skal løbe over og læse alt om den i dette indlæg.

Alle Mantles produkter indeholder CBD (bare rolig, du bliver hverken skæv eller høj af at bruge det) hvilket er en glimrende antioxidant, men også fugtgivende samt beroligende.

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve fire af deres produkter og *spoiler alert* jeg blev positivt overrasket.

The Magic Milk

The Magic Milk er en cremet rens der – udover den obligatoriske CBD – indeholder mango- og papayaenzymer, squalane, vitamin E og prebiotisk havre.
Dette er klart min favorit blandt de fire produkter jeg har prøvet. Magic Milk efterlader huden renset, blød og glat, men det bedste af det hele er, at den ikke udtørre huden. Rensen er også kølig på huden, hvilket giver en skøn beroligende effekt mens der renses.

The EX

Normalt vil jeg ikke anbefale en scrub til andet end fedtet, ru eller dehydreret hud, men MANTLE har formået at lave en, der kan bruges af alle. Udover de biologisk nedbrydelige (meget bløde) skrubbepartikler indeholder The EX også AHA, PHA og enzymer for en all-round, grundig eksfoliering, der ikke er skrap.

The Chill Cream

Som en person med kombineret, men også meget dehydreret hud, er jeg stor fan af cremer med masser af fugt der stadig føles lette på huden. The Chill Cream er tæt på at krydse samtlige bokse af, men over det danske forår gav den desværre ikke helt nok fugt og det var nødvendigt at supplere med et serum.
Jeg nød dog stadig denne cocktail af ceramider, CBD, niacinamid og bakuchiol og den vil være lige i øjet for dig med rødme, udbrud og fedtet hud.

The WOW Serum

Det eneste produkt jeg ikke kunne lide, var The WOW Serum. En ellers pragtfuld formulering af vitamin C, CBD, hyaluronsyre og squalane, blev ødelagt af en unødvendig tilføjelse af glimmer.
Jeg har intet imod hudpleje der dypper tåen i makeupgenren og giver omgående glød ved hjælp af shimmer, men det skal være mikrosmå stykker. Det er disse ikke. De er store og ret synlige på huden og det synes jeg virkelig ikke om.

Den grimme sandhed

Tre ud af de fire produkter ramte plet for mig og de vil helt sikkert blive brugt op (serummet har jeg allerede skillet mig af med), så det må betegnes som en succes. Om noget af det vil blive genkøbt er jeg endnu lidt usikker på, for prislejet er en smule højt (400-500 kroner for det meste ansigtspleje). Rensen kunne jeg helt sikkert finde på at købe, men egentlig har jeg mest af alt lyst til at prøve flere forskellige produkter fra MANTLE.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.