Housewarming hos Tromborg

Da jeg var til Magasins skønhedsaften for lidt tid tilbage, stødte jeg ind i Marianne Tromborg og hun var så sød at invitere mig til deres housewarming. De har fået sig de lækreste lokaler inde i City (faktisk kun et par numre fra forrige adresse) og de skulle selvfølgelig fejres med champagne og hvad der hører til.

 

Et dejligt rum med alt fra Tromborg. Inklusiv et bord med dufte som i sidste ende skal skabe din helt egen personlige duft. Jeg synes det er en fantastisk ide. Jeg elsker unikke dufte og hvad kan være mere unikt end den duft jeg selv kombinerer :)

Rune RK leverede som sædvanlig lidt lækkert til øregangene og bagefter tog vi nogle stykker videre på Restaurant Damindra. Hvis i ikke allerede har været der, så løb. Det er efter min mening en af de bedste steder byen. Fantastisk mad, hyggelig atmosfære, skøøøønne drinks og virkelig dejligt personale.

Sidst men absolut ikke mindst er der goodiebag’en :) Den indeholdte Lemongrass Body Scrub, mini body lotion (yay, nu kan jeg få min yndling med på tur), Ginger håndsæbe, de fem nye Natural Active Eye Power som jeg glæder mig som et lille barn til at prøve. Kan i gætte hvad den sidste ting var? ;)

  1. Anette Kristine

    Eva, så fandt jeg dig ovre i dit nye ‘hus’ – dejligt at tale med dig og godt du er tilbage. Kigger ind til dig og Daniella en dag. KH Anette

    Svar
  2. EvaK

    Det var godt du fandt mig Anette! Det kunne være rigtig hyggeligt at være i selskab med de to største skønheds-nørder jeg kender ;)

    Svar