Temauge

De fleste af jer har nok gættet at jeg er ret vild med hudpleje og makeup. Det er jo egentlig en selvfølge når man tænker på jeg til dagligt arbejder som kosmetolog. Jeg har dog også en anden stor kærlighed.

Jeg elsker parfumer. Jeg elsker at de kan frembringe minder og følelser. De kan få mig til at stoppe op på gaden for at se hvem der tryllebandt mig med en unik duft, de kan få mig til at synes min mand er super sexet i mens han tager opvasken og ikke mindst få mig til at føle mig som kvinden på billedet herover. En anden ting er at jeg er fantastisk fascineret af skaberne af alle de skønne dufte. Tænk at have en så god næse, at du kan skelne mellem 1000vis dufte og derudover kan kombinere dem og kreere dufte som er elsket af millioner af mennesker. Det er da ret sejt.

På fredag vil jeg møde to (og behandle den ene) af verdens mest anerkendte parfumeurer. Der skal meget til at imponere mig, men det her kan jeg godt blive starstruck over. Jeg glæder mig som et lille barn til at møde manden som har skabt min all-time favorit duft, Molecule 01.

Denne uge er dedikeret til parfumer og dem som laver dem. I vil få masser af tips til fantastiske og unikke dufte, høre om skaberne af dem og selvfølgelig høre om mit møde med to af dem. Jeg er slet ikke mainstream når det kommer til dufte, så ingen Chanel eller Gucci i denne uge.  Til gengæld vil der være masser af inspiration til at finde en ny signatur duft ;)

Imorgen vil jeg dele et nyt parfume mærke med jer, som virkelig har slået benene væk under mig.

Vi duftes ved

2 kommentarer til Temauge

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
 1. rijaH

  Uh det lyder spændende :D Ja jeg er altså lige blevet helt forelsket i Miss Dior Cherie, så jeg er nok ikke meget for at kigge på andet lige nu :P Men inspiration kan man jo altid bruge :)

  Svar
  • EvaK

   Årh parfumer kan man aldrig få for mange af. Ligesom sko og neglelak ;) Du skal nok få noget inspiration og sikkert også nogle fristelser :)

   Svar