New in // NARS lippies + swatches

Jer som følger med på facebook ved at jeg havde et godt øje til en særlig lækker sag fra NARS’ efterårskollektion og den er netop i dag dumpet ind af døren – sammen med to andre ting :D Det var egentlig ikke meningen men synes det pludselig blev en dyr lipgloss når der skulle lægges fragt oveni, så der røg en læbestift med. Derudover fik man så en lip pencil med gratis som gave – fantasme!

Photobucket
Fra øverst til nederst er det Larger Than Life Lip Gloss i Rouge Tribal, Sheer Lipstick i Autumn Leaves og Velvet Gloss Lip Pencil i New Lover.

Rouge Tribal er en lækker (dog lidt klistret) og mørk bordeaux lip gloss med masser glans og masser af shimmer. Når den kommer på synes jeg den læner sig lidt mere over mod det brune end jeg havde forventet, men ikke desto mindre er det en virkelig flot og vampet farve som passer perfekt til mit efterårslook. Autumn Leaves er en perfekt dyb og brændt orange med en god portion kobber og guld shimmer – muligvis det bedste impulskøb nogensinde. Den er ikke helt dækkende, men med en gavmild påføring kommer den meget tæt på. New Lover kom med som en gratis gave (tror stadig tilbuddet kører på HQhair hvis nogen skulle være interesseret) og den er ret fin. En klassisk sart gammelrosa med masser af shine og shimmer –  en virkelig god hverdags farve som kan bruges af alle.

Photobucket
Prøvede dem lige hurtigt på så i kunne se dem :) Jeg er glad for alle tre og er sikker på de vil blive brugt meget, men jeg er VIRKELIG tændt på Autumn Leaves. Den er virkelig smuk og kunne sagtens se mig bære den hele vinteren igennem. Selvom det er en lettere markant farve, er det stadig en de fleste sagtens ville kunne bære.

Photobucket

Lokkede lige min søde veninde Kamilla til at prøve Autumn Leaves på :) Hun har dog ikke taget et ligeså heftigt lag på som jeg, men den er stadig vældig fin.

Hvad synes i om farverne og er det noget i kunne finde på at gå med her til efteråret?

  1. Fredags 5'eren // De bedste julegaveæsker 2013 - Eva K

    […] lille toilettaske som gemmer på fire Velvet Matte Lip Pencils og én Velvet Gloss Lip Pencil (New Lover). To af farverne (Cruella og Sex Machine) er limited […]

    Svar