BioEffect Volcanic Exfoliator

Der er for nyligt kommet et nyt medlem til BioEffect-familien. Volcanic Exfoliator. Det lyder lidt voldsomt, men det er den (heldigvis) ikke. Det er en scrub med korn af abrikoskerner og mikrokrystallinsk vulkanaske fra Island. Selve basen af peelingen er en klar gelé som blandt andet indeholder kokosolie og E-vitamin, hvilket betyder at Volcanic Exfoliator, udover at fjerne tørre og døde hudceller, også virker blødgørende, fugtgivende og beskyttende.

Jeg har brugt scrubben en enkelt gang om ugen i cirka en måned nu og til at starte med synes jeg ikke den føltes anderledes end så mange andre gode scrubs. Men her efter noget tid kan jeg godt mærke det ikke er rigtigt. Når jeg bruger scrubs har ofte følelsen af at jeg hurtigt skal smide et plejende produkt (maske eller creme) på, for at genoprette balancen. De “stjæler” fra huden. Det gør Volcanic Exfoliator ikke, selvom den stadig leverer den glatte og rene fornemmelse som de andre giver. Det er altså guld værd for alle de kombinerede og/eller tørre hudtyper. For vi har brug for den exfolierende effekt, men det må ikke udtørre eller være for skrapt. Den opgave klarer Volcanic Exfoliator og derfor er jeg blevet rigtig glad for at bruge den.

Volcanic Exfoliator kan i følge BioEffect bruges af alle. Jeg mener dog den er lidt for grovkornet til meget sensitive hudtyper og som sædvanlig vil jeg ikke anbefale en kornpeeling til en betændt/uren hud.

BioEffect Volcanic Exfoliator koster 325 kroner for 60 ml. Du kan få oplyst nærmeste forhandler på tlf: 26 82 30 11