5 uundværlige vinter-items

1. Repair Cream fra Purely Professional // 2. Dr. Lipp Original Nipple Balm For Lips // 3. Jasmine Hand Cream fra Jurlique // 4. Solar Oil fra CND // 5. Oi/Oil fra Davines

Lige for tiden bliver alt bare tørt. Mit hår. Mine læber. Mine neglebånd og hænder. Mine børn. Derfor har jeg været nødsaget til at finde de hårde skyts frem. Repair Cream er til ungerne, for det er den perfekte creme som forhindrer fugttab og beskytter fine babykinder i kulden uden overflødige ingredienser – og Cab, der ikke er så vild med at dufte af jasmin, kan bruge den til hænderne. Dr. Lipp er også til hele familien. Han redder sprukne læber, ømme forkølelsesnæser og de rigtig slemme neglebånd (sammen med Solar Oil). Mit hår får også al den pleje det kan trække og nogle dage får det olie både morgen, middag og aften. Lige for tiden bruger jeg en gammel kending fra Davines for udover at den fugter godt uden at fedte for meget, dufter den også helt fantastisk.

Har i nogle gode SOS produkter i tasken?

  1. Irene

    A-derma Exomega Fedtcreme. Kan ikke leve uden! :)

    Svar