I butikkerne nu // Maj 2015

I tog så godt imod indlægget i starten af april at det nu er blevet bestemt her på “hovedkontoret” at jeg hver lønningsdag vil give en liste over de beautyprodukter som rammer butikkerne i den kommende måned, så du nemt kan finde ud af hvordan dine hårdtoptjente penge skal benyttes.

Der er ikke overvældende mange nyheder i maj, men dem der er, er til gengæld meget interessante.

CLEANs sommer trio, som jeg allerede har haft fornøjelsen af at prøve, udkommer her i maj. Sættet består af to gengangere (Summer Sailing og Summer Escape) og en nyhed (Summer Sun). Jeg har endnu ikke prøvet at kombinere duftene, men Summer Escape har jeg brugt flittigt på det seneste.
sephora_summer_2015
Kunsterne Craig Redman og Karl Maier har sammen med Sephora lavet en lille kollektion med blandt andet pastelfarvede øjenskygger og matte læbestifter i pangfarver.

Sephora byder også på otte nye fiber øjenmasker til trætte og hævede øjne, samt 12 nye blushes – heriblandt I’m Shocked som er en højt pigmenteret neon pink jeg er ret vild med.

NARS udkommer med de nye Contour Blush duos i tre forskellige farvekombinationer, så der er til alle hudtoner. De er i pudderform og har et mat finish.
aveda_sensai_vichy
Sensai kommer med serummet Essence som er baseret på hyaluronsyre og giver både antiagepleje og fugt, samt binder fugten.

AVEDA lancerer Thickening Tonic som tilfører håret et ekstra lag, der gør at det øjeblikkeligt bliver tykkere og mere fyldigt.

Vichy udvider deres populære Idéalia serie med natcremen Skin Sleep der starter ud som en let gel, men forvandler sig til en fyldig balm når den masseres ind i huden. Skin Sleep indeholder blandt andet LHA (som er i salicylsyre-familien), hyaluronsyre og ekstrakt af lakrids, hvilket gør cremen mildt exfolierende, fugtgivende og -bindende, samt beroligende.
nars_christopher_kane_2015
Maj er også måneden hvor den hypede NARS x Christopher Kane kollektion NEONEUTRAL kommer i Sephora. Udover de syv produkter på billedet er der også en øjenskygge duo i farven Parallel Universe (sart lilla/pastel violet) og en Multiple i farven Violet Atom (pastel violet).
marc_jacobs_beauty
Den 5. maj får vi fornøjelse af at byde Marc Jacobs Beauty velkommen i Danmark, noget jeg personligt har ventet ret længe på. Glæder mig særligt til at se øjenskyggepaletterne og de nye Hi-Shine Lip Lacquers i levende live.
guerlain_terracotta_cover_2015
Guerlains sommerkollektion er også lige rundt om hjørnet og hvis ikke du allerede har en af deres berømte Terracotta bronzer kan jeg varmt anbefale at investere i en. To af bestsellerne har i sommerens anledning fået et silicone-cover på som beskytter den smukke emballage i makeuppungen. Du kan se hele kollektionen i indlægget her.
ciate_olivia_palermo
Sidst på måneden udkommer Ciaté med tre nye limited edition lakker, lavet i samarbejde med Olivia Palermo. Farverne er: Sundays (nude pudderrosa), Hutch (klassisk rød) og Nantucket (varm koral). Alle tre lakker kommer i en særlig flakon og en fin æske.
chanel_summer_2015
I starten af maj skulle Chanels sommerkollektion Mediterranee gerne ramme butikkerne, men desværre er det sjældent de holder sig til den officielle dato så selvom de siger uge 18 kan det ligesåvel blive uge 19. Uanset hvad glæder jeg mig til at tilføje de fire lakker til min samling.

Webshoppen House Of Stars vil i maj få de eksklusive makeuppensler Bold Metallics fra Real Techniques på de virtuelle hylder og du kan forudbetille dem lige her.

Puha, det bliver en dyr måned.

 1. Annette

  Chanel lakkerne fanger mig ik, ævæv. Men øjenskyggerne i stick gør! Og min Matas siger nu uge 20……….;-((

  Svar
  • EvaK

   Øv med Chanellerne :( Jeg synes jo de ser fantastiske ud, men jeg er også en sucker for lilla :)
   Synes altid det er lidt problematisk med Matas og Chanel (eller Magasin og Chanel), for de kan aldrig blive enige om en dato og selv når de gør er det ofte de kommer tidligere/senere end de har sagt :/

   Svar