I butikkerne nu // Maj 2016

Om et par timer er april ovre, hvilket betyder det er tid til at tage et kig på alle de spændende nyheder, der rammer de danske butikker i maj måned.
essie_spring_2016
essies forårskollektion er i butikkerne fra uge 13-22 og som sædvanlig er farveudvalget spot on. Der er lidt klassiske forårsfarver i form af High Class Affair (fersken nude) og Lounge Lover (pink koral), samt et par atypiske farver som Pool Side Service (blågrå) og Off Tropic (mørk græsgrøn). I Danmark har vi kun fem af de seks farver fra kollektionen, så Sunshine State Of Mind (nummer tre fra venstre på billedet) vil desværre ikke være at finde herhjemme.

tony_moly_i_danmark
Som nævnt før, har Sephora fået det koreanske brand Tonymoly på hylderne. Der er alt fra læbe balmer og sheet masks til håndcreme og natmasker — alt sammen pakket ind i nuttede pandabjørne, frugter og æg. Du kan læse mere om Tonymoly produkterne i indlægget her og en anmeldelse af Tonymoly Egg Pore serien her.

m2_beaute_ultra_pure
M2 Beauté (dem der laver verdens bedste vippeserum) lancerer for første gang et hudplejeprodukt. Ultra Pure Solution Facial Nano Sprays er en hybrid der giver dig de aktive ingredienser fra et serum og bekvemmeligheden fra en face mist. Der kommer snart en anmeldelse af de tre ansigtssprays her på bloggen.

L’Oréal er på banen med deres første cushion produkt, Nude Magique Cushion. Den nye foundation kommer i fire forskellige nuancer og koster 149,95 kroner .

Er du endnu ikke blevet træt af contouring, har Maybelline et nyt produkt på banen i maj. Face Studio Master Sculpt indeholder en skyggepudder og en highlighter, samt en børste til at skabe konturerne med.

ysl_makeup_summer_2016_2
ysl_makeup_summer_2016_3
ysl_makeup_summer_2016
Maj er også måneden, hvor YSL’s sommerkollektion Savage Escape kommer i butikkerne. Kollektionen består af en øjenskyggepalette med fem farver (Couture Palette Collector), to neglelakker (Savage Pink og Night Escape), to Gloss Volupté (Rose Denim og Rose Eldorado), to Full Metal Shadows (Bonnie Copper og Blue Clyde) og tre Les Sahariennes Bronzing Stones i farverne Sunstone, Fire Opal og Jasper. Jeg synes især de tre bronzers (som eftersigende skulle føles fantastiske på huden) og de to flydende øjenskygger ser fristende ud.
comfort_zone_hydramemory

Én af mine yndlingsserier, når det drejer sig om at fugte huden, har fået et makeover. Hydramemory serien fra Comfort Zone består nu af en creme, en creme-gel, en maske og et serum. Jeg har altid elsket masken, så er spændt på at se om den har ændret sig (og i så fald, om det er til det bedre) og jeg skal helt sikkert prøve serummet.

rimmel_eyeliner
Rimmel har tre nye eye liners på menuen i maj. De nye Color Precise Eyeliners kommer i tre farver (sort, blå og hvid) og koster 69,95 kroner. Jeg er spændt på at se, hvor gode de er. Det kunne være smukt med et budgetvenligt alternativ til Kat von D’s Ink Liners (især den hvide, Neruda).

rimmel_lipstick_2016
Der kommer også nye læbestifter fra Rimmel. Moisture Renew Sheer & Shine læbefarverne er en blanding af en læbestift og en lip gloss, hvilket giver en semitransparent farve med masser af glans. Læbestifterne kommer i otte forskellige farver og koster 69,95 kroner.

eylure_news
Mit favoritmærke af falske vipper, får tre nye tilføjelser i den kommende måned. Jeg er vild med dem alle og jeg skal også shoppe dem alle så snart jeg spotter dem i min Matas.

yves_rocher_summer_2016
Yves Rocher har også en sommerkollektion oppet i ærmet og den inkluderer blandt andet en shower gel og eau de Toilette. Begge dele indeholder ananas og minder mig om duften/smagen af en Københavnerstang, uden at være kvalm eller prangende. Kollektionen byder også på en rød(!) mascara, tre eye liners i pastelfarver og fem neglelakker og seks læbestifter.

Hvad skal du shoppe i maj?

  1. Månedens ønsker // Maj 2016 - EvaK.dk

    […] elsker Eylures kunstige vipper og i denne måned kommer der tre nye varianter i butikkerne. Det ender nok med jeg køber dem alle, men højest på ønskelisten står disse (no. 149), da det […]

    Svar