Månedens ønsker // Maj 2015

 1. Anna Sui Rose Cheek Color er nogle af de fineste blushes jeg længe har set, både udenpå og indeni. Jeg drømmer om at tilføje farven Dreamy Rose til min samling, selvom jeg næppe nænner at bruge den.
 2. Sunflower Brush Tree fra Benjabelle er ikke noget alle vil gide at bruge penge på, men en pensel-entusiast som jeg, vil elske at kunne tørre sine babies på den rigtige måde – med hovedet nedad. Denne gadget gør det på en både nem, pæn og ikke mindst pladsbesparende måde.
 3. New Nudes Sheer Lip Gel er en ny læbestiftkollektion fra Marc Jacobs med syv neutrale-ish farver som har et semitransparent og let glossy finish. Farven Have We Met? (pink) skal være mit første køb fra Marc Jacobs Beauty som lige er kommet i Sephora i dag.
 4. Skin fra CLEAN har jeg ofte hørt pæne ord om, men aldrig stukket næsen i. Det gjorde jeg så da jeg faldte over den i weekenden og jeg forstår nu dens popularitet. Skin dufter rent og lækkert, men er meget diskret og derfor perfekt til sommerbrug.
 5. Mediterranee kollektionen fra Chanel indeholder fire neglelakker og jeg bliver nødt til at eje dem alle.
 6. Genius Gel Super-Charged Foundation har ikke fået mere end en gennemsnitlig karakter i de fleste anmeldelser jeg har læst, men da jeg prøvede den på min hånd til Marc Jacobs eventet i dag føltes den let og lækker på huden og havde en god dækkeevne. Så den er altså alligevel endt på min ønskeliste.
 7. Lilac Heart Ring fra Paw Palette vil blive elsket herhjemme. Det er en fingerring som også er en palette til din makeup – så slipper jeg for den farvefest jeg ellers har på hånden når ansigtet er lagt.

Psst… Hvis du vil se nærmere på produkterne så klik på navnet.

 1. Ditte K.

  Jeg håber du ved at du kan finde et billigt brush tree på eBay :)
  Tak for en fed blog!

  Svar