Opbrugte produkter

Bioderma Sensibio H2O
Tror dette må være nummer fire i rækken af opbrugte Bioderma rensevand. Nu har jeg efterhånden prøvet en del forskellige og denne holder stadig førstepladsen. Ingen af de andre er ligeså effektive, milde og blødgørende.

African Botanics MARULA Botanical Body Cream
Dyre kropscremer findes der mange af, men det er kun håndfuld jeg synes er pengene værd og denne er én af dem. MARULA Botanical Body Cream dufter vidunderligt og så efterlader huden fugtet og blød, uden at fedte.

Kérastase Curl Fever
At finde et produkt som samler krøllerne uden krus, uden at tynge og gøre håret stift, er ingen nem opgave. Curl Fever er et af de første produkter jeg har prøvet, som har klaret opgaven til topkarakter og jeg var grædefærdig da den forleden løb tør.

L’Oréal Pure Micellar Cleansing Water
Det er mig en gåde hvorfor denne er brugt op, for af alle de rensevand jeg har prøvet, er denne den dårligste. Den føles sæbet, fjerner ikke øjenmakeuppen helt og efterlader min hud tør. Den bliver ikke genkøbt.

BioEffect Daytime Rich
Jeg elsker BioEffects produkter og denne dagcreme er ingen undtagelse. Cremen har en rig konsistens uden at fedte, hvilket gør den til den perfekte vintercreme. Den skal genkøbes i år.

Oh-lief Natural Hand Lotion Grapefruit & Lime
Det er ikke den håndcreme du tager med i tasken, men den er god til badeværelset. Mine gæster kommenterede ofte på duften og Cab, som er inkarneret creme-hader, brugte den endda også.

Kérastase Masquintense
Hårkuren bragte, ligesom Curl Fever, sorg med sig da den var brugt op. Det er den bedste hårkur jeg har haft, da den som én af de eneste formåede at give mine ultratørre den fornødne fugt og pleje.

L’Oréal Micellar Eye Make-up Remover
Denne øjenmakeupfjerner kunne jeg sagtens finde på at købe igen. Den minder meget om min favorit, Sephoras 2-in1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel – ikke helt så god på vandfast makeup som Sephoras, men tæt på.

LUSH Dream Cream
Der går nok et stykke tid før jeg mangler bodylotion igen, men når jeg gør så skal denne genkøbes. Den dufter dejligt (af lavendel og kamille), føles blød på kroppen og så er prisen et sted hvor alle kan være med.

Babor Fluids Moisture Edition
Tidligere i år havde jeg en hudkrise og det var disse ampuller fra Babor som reddede den. Uanset hudproblem har Babor en ampul til at løse det, men jeg har især kastet min kærlighed på de fugtgivende af slagsen, som allerede efter en enkelt gang havde en både mærkbar og synlig effekt.

CND Scentsations Hand & Body
Sidste sommer fik jeg dette sæt bestående af tre mini Scentsations håndcremer – Sunset Bloom, Tropical Twist og Jasmine Haze – og alle tre er nu brugt op. Det er ikke de bedste håndcremer jeg har haft, men udemærkede og så har de været perfekte i håndtasken og dufter skønt.