Guerlain Winter Fairy Tale kollektion (jul 2015)

Du kan ligeså godt begynde at spare op nu, så er det sagt. Julekollektionen Winter Fairy Tale beviser endnu engang at Guerlain er de absolut bedste når det kommer til emballage. At indpakningen så indeholder mindst ligeså smuk makeup, gør det praktisk talt umuligt at modstå.

På billedet ovenfor kan du se standeren med alle produkterne og nedenfor kan du se lidt nærmere på dem hver især.

guerlain_holiday_2015_3
Eyes And Blush Palette (599 kroner)

guerlain_holiday_2015_5
Top Coat i farven Reflets Étoilés (230 kroner) og Maxi Velvet i farven Fleur de Givre (230 kroner)

guerlain_holiday_2015_6
Colour Lacquer i farven Nuit Merveilleuse (190 kroner)

guerlain_holiday_2015_1
Météoretes i farven Flocons Enchantés (395 kroner)

guerlain_holiday_2015_4
Terracotta Bronzer Christmas Edition (380 kroner)

guerlain_holiday_2015_2
Météorites Voyage Enchanté (1035 kroner)

guerlain_holiday_2015_7
Rouge G i farven Merveilleux Rose (325 kroner)

guerlain_holiday_2015_9

guerlain_holiday_2015_10
Øjenskygge/blush paletten er helt perfekt til jul med de brune og gyldne nuancer. De fire blushes er også flotte, men det er klart øjenskyggerne som trækker paletten op for mig.

guerlain_holiday_2015_11

guerlain_holiday_2015_12

guerlain_holiday_2015_13
Læbestiften er noget af det smukkeste jeg længe har set og jeg vil anbefale dig at se min lille video nederst i indlægget for at få hele oplevelsen med. Farven er en lys og semi transparent rosa med varme undertoner. Ikke en farve jeg normalt ville gå efter, men den giver et flot neutralt/nude look som passer godt både til en heftig øjenmakeup eller en no-makeup-makeup.

Hvis jeg havde råd, havde jeg købt hele kollektionen for den er ligeså (hvis ikke mere) smuk i virkeligheden som på billederne. Ejer du ikke allerede en af deres Terracotta bronzers vil jeg anbefale dig at tage et kig på den fra kollektionen her – det er deres bestseller i et fint hvidt silikoneetui med shimmer. Udover bronzeren må mine must-haves være læbestiften og de to Météorites produkter.

Bye bye, money.

Hvad synes du om kollektionen?

Du har allerede stemt!

  1. I butikkerne nu // November 2015 - EvaK.dk

    […] Det er noget af det smukkeste makeup jeg længe har set. Du kan se hele kollektionen i indlægget her. På et mere prisvenligt niveau har vi julegodter fra Yves Rocher. Jeg smugkiggede på […]

    Svar
  2. Mest brugte makeup lige nu - EvaK.dk

    […] Guerlain Rouge G i Merveilleux Rose I starten var det udelukkende indpakningen der gjorde jeg var topforelsket i denne læbestift, men efter et par prøveture fandt jeg hurtigt ud af, at farven var (næsten) ligeså smuk. Den er lige akkurat underspillet nok til at kunne bruges sammen med en vild øjenmakeup, men alligevel også frisk nok i farven til at kunne bruges med neutrale øjne. Hvis ikke du allerede har set Rouge G i aktion, så tag et kig på videoen i dette indlæg. […]

    Svar