I butikkerne nu // November 2015

November er en julemåned. Jeg ville egentlig gerne vente til december, men alle julekollektionerne udkommer nu, så jeg må følge med strømmen og lade mig overvælde af alle de skønne julegodter. Og der er mange af dem.
cnd_holiday_2015
Nilens Jord lancerer en ny Eyeshadow Symphony palette i denne måned (du kan se den fra sidste år lige her) og selvom jeg godt kunne have ønsket en mere kompakt emballage til de otte øjenskygger, så glæder jeg mig til at se nærmere på de fine farver.
Vinylux byder ind med deres Aurora kollektion som består af fire smukke (og festlige) lakker, som jeg nok skal give jer et nærmere kig på snart.
guerlain_holiday_2015
Guerlains julekollektion Winter Fairy Tale rammer Sephora om et øjeblik og selvom pengepungen måske ikke er rustet til at købe alle lækkerierne (for det har man lyst til), så tag endelig et kig på herlighederne. Det er noget af det smukkeste makeup jeg længe har set. Du kan se hele kollektionen i indlægget her.
yves_rocher_holiday_2015
På et mere prisvenligt niveau har vi julegodter fra Yves Rocher. Jeg smugkiggede på kollektionen for et par måneder siden og jeg må sige jeg er imponeret. Designmæssigt ligger disse produkter på linje med Chanel og jeg har både forelsket mig i den nederste palette, samt den fine highlighter/blush med guldsprayet logo på.
julekalender_holiday_2015
Ingen jul uden julekalender. Udover den lækre Kérastase kalender jeg viste jer for et par uger siden, har jeg også et kig på disse to fra Benefit og Sephora. Benefit kalenderen har 12 låger, alle fyldt med mini størrelser af deres bedst sælgende makeup. Sephoras kalender er med 24 låger og kan både overraske med makeup, accessories og hud- og kropspleje.
sephora_kiss_me_balm_holiday_2015
Jeg har før nævnt Kiss Me balmerne fra Sephora og min kærlighed til dem. De er føles bløde på læberne og dufter skønt , samtidig med de giver læberne en smuk kulør. Her i november kommer der to nye farver (Lucky Cherry og Magic Dessert), samt sættet Super Kisses der indeholder tre styks Kiss Me Balm i farverne Cotton Candy, Berry Red og Soda Pop – sidstnævnte har jeg været så glad for at den er genkøbt.
sard_solid_fragrance
SARD Kopenhagen lancerer en parfume-balm i White Musk – en varm og rund duft, som er perfekt til vinteren. Balmen smøres på hvor du ville en almindelig parfume og så holder duften i op til 24 timer.
nars_steven_klein_holiday_2015
NARS x Steven Klein kollektionen kommer også i Sephora i denne måned. Overordnet set er jeg ikke så vild med kollektionen, men Killer Heels læbestift sættet og blush paletten One Shocking Moment ser meget fristende ud og skal helt sikkert kigges nærmere på når kollektionen er ude.
marc_jacobs_holiday_2015
Apropos læbestift sæt, så er Marc Jacobs også på banen med et. The Sofia består af fem mini læbestifter i klassiske farver, samlet i en fin clutch. Julekollektionen byder også på en smuk øjenskygge palette med 20 farver i bade mat og shimmer finish.
glominerals_contour_kit
Glominerals lancerer en lys og en mørk contour palette med fire farver i hver – to highlights og to lowlights.
Hos BioEffect kan du finde en fin toilettaske som indeholder deres EGF Day Serum i fuld størrelse, samt en 3 ml natserum og et pandebånd så du nemt kan udføre din hudplejerutine uden at blive forstyrret af pandehåret.
Burt’s Bees tilføjer en ny Lip Balm til deres serie og denne gang i Vanilla Bean. Jeg elsker vanilje om vinteren, så jeg kan nok ikke komme udenom at anskaffe mig en af dem.
kvd_shade_light_palette
Selvom de fleste af os synes det er træls at skulle vente indtil februar med at gå shop amok i Kat von D, så er det faktisk slet ikke så slemt. I november kommer Shade+Light Contour paletten, samt hendes Shade+Light Contour brush (der kommer i en fin lille kiste som er dens hvilested) og det er ikke at kimse af. Jeg har brugt min palette dagligt siden jeg fik den og selvom jeg absolut ikke er stor fan af contouring, er jeg ekstatisk over den. Det største plus er, at den er nem at lave dagslys-venlig contouring, hvor du ikke ser for makeuppet ud og det er i den grad noget vi har behov for i denne vanvittige contouring-tid.

Hvad skal du shoppe i november?