Månedens ønsker // Oktober 2015

  1. Når min makeup har været på i 5-6 timer begynder jeg at skinne på næsen og i panden – uanset hvad jeg bruger af produkter. Jeg har aldrig været fan af blotting papir eller det at have en fast pudder med i tasken, så har indtil nu valgt at leve med det. Nu har jeg dog set beautyblender har lavet Blotterazzi, som er blotting svampe du kan bruge igen og igen og de skal helt sikkert prøves af.
  2. Jeg leder stadig efter den perfekte øjenmakeupbase. Jeg har nogle gode favoritter, men har endnu ikke fundet den perfekte primer. Derfor er den nye Air Patrol fra Benefit på denne måneds ønskeliste. Air Patrol er en BB cream til øjnene som både beskytter, plejer og forlænger øjenskyggens holdbarhed.
  3. Eylure har i dén grad ændret min mening om kunstige vipper, for de føles bløde og naturlige, og er meget lette at sætte på. Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve nogle vildere af slagsen og derfor drømmer jeg om kittet London med tre sæt vipper som giver dramatikken en nøk opad.
  4. Til min fødselsdag i august fik jeg min første læbestift fra Gerard Cosmetics og den har allerede været brugt flittigt. Nu kunne jeg godt tænke mig at udvide samlingen med de tre farver Tequila Sunrise, Underground og Grape Soda. Underground er iøvrigt tvilling til Lime Crimes Cashmere, hvilket er skønt i og med jeg har boycottet dem.
  5. Om sommeren er lys ikke et problem, men nu er dagene blevet kortere og mere grå, hvilket betyder jeg har brug for kunstig belysning. Ved siden af mit spejl vil jeg have to Ledsjö LED lamper fra IKEA. Pærerne har en levetid på cirka 20.000 timer, så jeg ikke behøver bekymre mig om at skifte dem ud i tide og utide.
  6. Kulden er begyndt at kunne mærkes i kinderne og derfor skal jeg have skiftet over til vintercremen. Jeg brugte sidste år Daytime RICH fra BioEffect og den gav min hud den fornødne pleje – selv i den hårdeste januarkulde. Derfor skal den på hylden igen i år.
  7. Jeg har længe haft kig på den fine Rotary Tray i sart rosa, for den vil være perfekt til makeupbordet og til produktfotos.