All I want for christmas (2015)

Fødselsdage og jul er altid lidt svært for mig. Enten kan jeg slet ikke komme på nogle ønsker eller også kan jeg ikke begrænse mig. I år er ét af de år, hvor ønskerne har stået i kø. Har dog formået at skære det ned til ni rigtig gode ting som jeg håber på finder vej ind under juletræet.

Jeg er gået Urban Decay-amok den seneste måned, men har udelukkende købt øjenskygger og derfor kunne jeg godt tænke mig at udvide sortimentet med et par af deres Afterglow blushes. Det er især Bittersweet og Rapture jeg har haft kig på — selvom de alle ser uimodståelige ud.

I august fik jeg min første LA Splash læbestift og den hittede stort. Aldrig har jeg haft så holdbar en læbestift. Her i efteråret udkom de med deres Day Of The Dead kollektion, som er flydende læbestifter med et metallisk finish og jeg er ellevild efter at prøve Sangre Azul og Hasta La Muerte.

Min samling af parfumer har ændret sig meget over de seneste år, men jeg har altid minimum én fra Escentric Molecules stående. Den nuværende (Molecule 02) er dog næsten brugt op og derfor ønsker jeg mig min gamle favorit, Escentric 01 som indeholder grøn limeskal og pink peber.

Vichys Ideal Body Balm har jeg været fan af lige fra jeg åbnede bøtten og duftede til den. Den er fugtgivende, blødgørende og så dufter den fantastisk. Der er kun til en enkelt indsmøring i min nuværende krukke, så jeg håber på en ny under juletræet for den bliver svær at undvære.

Der vil ikke være nogle sure miner, hvis både Undercover Perfecting Coconut Face Primer og Re(marc)able Foundation fra Marc Jacobs bliver én af mine gaver. Primeren føles let og behagelig på huden (og den dufter af kokos!) og foundationen skulle eftersigende give fuld dækning med kun et par dråber.

Nu hvor Tom Ford er kommet i Magasin skulle man være et skarn, hvis ikke man kastede sig ud i mindst én af de smukke læbestifter. Det er særligt farven Bruised Plum jeg har luret på, da det er en perfekt vinterfarve.

Apropos læbestifter, kunne jeg også godt tænke mig at udvide min samling af NARS’ Audacious Lipstick. De to jeg har luftes ikke så ofte, da de er koral (noget jeg meget sjældent går med) og derfor har jeg skrevet Charlotte og Michiyo på listen.

Jeg har prøvet mere eller mindre alt hvad der er på markedet af forskellige renseprodukter, men Pure Truth Melting Cleanser fra Ole Henriksen er ny for mig. Det er en gel som bruges på samme måde som en rensebalm, hvilket jeg synes lyder meget interessant.

Der er ingen tvivl om jeg elsker min Clarisonic dybt og inderligt, men jeg er alligevel meget nysgerrig omkring den fine Foreo Luna og det skal gerne være mini-versionen i lilla.

  1. Helene HL

    Dejlig ønskeliste, det var mange produkter jeg også kunne tænke mig, fnis!

    Svar