Mine 5 bedste tips til brug af blush

Midt i al øjenbryns/contouring/matte læber-vanviddet, synes jeg vi har glemt nogle af de gode gamle — og meget vigtige –.elementer i makeuppen. Her er det særligt blush jeg tænker på. Med de mængder foundation og contouring der er gang i, bliver der slet ikke brugt nok blush. Blushen er det der liver ansigtet op, når du har dækket dig med foundation og det er produktet der binder dine highlights og lowlights sammen og får det til at se mere naturligt og harmonisk ud.

For at få dig til at joine på #teamblush har jeg her samlet fem gode tips til brugen af den og nederst i indlægget kan du se nogle af mine favoritter.

Brug pudder før blush
Bruger du blush i pudderform ovenpå en creme foundation bør du altid lægge et lag (transparent) pudder på — før blush. Gør du ikke dette vil din foundation “spise” din blush og farven forsvinder i løbet af nogle timer. Et tyndt lag pudder vil forhindre dette i at ske og holder farven på kinderne dagen igennem.

Prøv en creme
De fleste føler sig mest trygge ved blush i pudderform, men faktisk har en creme blush mange fordele. De er nemmere at tone ud fordi produktet kan varmes op med fingrene, de arbejder bedre sammen med creme foundations og så kan de også nemt bruges på læberne.

Gå efter kolde farver
Når der skal shoppes ny blush går vi ofte efter fersken, koral, lyserød eller andre varme farver, men prøv en kold undertone næste gang du skal på indkøb. Vover dig ud i en kold pink eller lilla giver et helt andet (og smukt) look, samt en friskhed du ikke får med de varme farver.

Brug det rette redskab
Nogle blushes er mere pigmenterede end andre og derfor er det fornuftigt at have mere end én børste til påføring. Jo mere pigmenteret produktet er, jo blødere en børste skal du bruge for at få et flot resultat. Til de mindre pigmenterede blushes bruger jeg børste 340 fra Make Up Store, Real Techniques Blush Brush til medium pigmenterede og til de meget pigmenterede bruger jeg Real Techniques Duo-Fiber Face Brush.

Vær gavmild
Af frygt for at ende med klovnekinder eller fartstriber vælger mange at være meget sparsomme med blushen, men det skal du ikke. Særligt når du bruger en meget dækkende foundation eller har haft gang i contouring-produkterne, er det vigtigt at give et skud farve til kinderne. Ansigtet ser fladt, kedeligt og dødt ud, hvis ikke der kommer kulør på. Så længe du toner farven godt ud, kan du sagtens give den gas.

Mine favoritter:
bedste_blush_tips

  1. NARS Deep Throat
  2. Make Up Store Frozen Daiquiri
  3. Tromborg Universal
  4. Benefit Majorette
  5. Urban Decay Bittersweet
  6. MAC Coppertone

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.