Smugkig på kommende lanceringer #3

Det er ikke længe siden i sidst fik en omgang “Smugkig…”, men der er i øjeblikket så mange spændende sager på vej, at jeg bliver nødt til at give jer 14 mere allerede nu.
makeup_nyheder_1
Lancôme er på trapperne med denne udvidelse af deres Juicy læbeprodukter. Den hedder Juicy Shaker Biphasic Colour Infusion Lip Oil og jeg håber den er lettere at bruge end at udtale.

YSL lader også til snarligt at hoppe med på cushion foundation trenden. Dem er der efterhånden mange på vej af, men det er jo altid dejligt med valgmuligheder.
makeup_nyheder_2
Lancôme var ret hurtige til at udgive en cushion foundation, så de er allerede hoppet videre og laver nu en cushion blush. Det må jeg sige jeg glæder mig til at prøve af.

En anden trend der er ved at gribe om sig er de nye øjenbrynsblyanter, der skiller sig ud ved at have en skrå og flad tip. Smashbox har nu lavet Shaping Powder som eftersigende skulle have pigmentering/dækkeevne som en øjenbrynspudder og præcision som en øjenbrynsblyant.
makeup_nyheder_3
Da jeg så dette billede af fem nye MAC x Giambattista Valli læbestifter, blev jeg ellevild. Desværre viste det sig at være et photoshoppet billede af de fem forrige farver, øv bøv. Jeg så dog også fem nude læbestifter i GV emballage, på en anden profil, så måske der er håb forude.

Guerlain har lavet en ny kollektion af læbestifter og som sædvanlig er indpakningen til at dø over.
makeup_nyheder_4
Faktisk er jeg ikke helt klar over, præcis hvad de nye L’Oréal Matte Max læbefarver går ud på, men det ligner de har taget konceptet fra deres Smokissime øjenskygger og lavet et læbeprodukt i stedet. Uanset hvad, ser det interessant ud.

MAC lancerer en helt ny læbestift/lip gloss, ved navn Versicolor Stain. Jeg har læst mig frem til, at det skulle være en ny form for Lip Glass, men mere cremet og pigmenteret.
makeup_nyheder_5
Der er absolut ingen beviser for at denne kranie-highlighter skulle være på vej, men den er set på én af Givenchy’s makeup artisters profil. Jeg håber dog inderligt den er virkelig, så jeg kan forene min kærlighed til makeup og den jeg har for kranier.

Dette skulle være en Skinfinish fra en kommende MAC kollektion, men jeg har endnu ikke set navnet på kollektionen eller yderligere fotos.
makeup_nyheder_6
Der dukkede også et foto op af nogle nye hudplejeprodukter fra L’Oréal. Hydrafresh Genius skulle give masser af fugt, men uden at fedte. Jeg ved desværre endnu ikke, om det bliver muligt at finde produkterne i Danmark (har spurgt L’Oréal), men jeg bevarer håbet.

YSL udgiver tre tilføjelser til deres Touche Éclat produkter, ved navn Touche Éclat Neutralizer Colour Corrector. Jeg er særligt interesseret i at prøve den ferskenfarvede og se hvilket mirakler den kan udøve på randerne under øjnene.
makeup_nyheder_7
Den kommende VICE LDT Reloaded palette fra Urban Decay er også på vej. Den indeholder en masse gamle og udgåede farver, samt et par permanente og et par helt nye. Jeg ved endnu ikke om den kommer til Danmark, men man har jo lov at håbe.

Sidst, men ikke mindst, har vi en ferskenfrisk nyhed fra Too Faced. Den er godt nok først på banen til sommer, men indtil da kan vi drømme lidt om de kække koralfarver, lækre lilla nuancer og de uundværlige jordfarver — der alt sammen dufter af fersken (deraf navnet Sweet Peach).

Billederne er fundet hos:

  1. Leahsephira

    Uh glæder mig til den næste vice! Den skal jeg klart sørge for at få fingrene i når den udkommer :D
    Jeg er faktisk ikke så glad for ‘peach’ duft, så jeg ved ikke om den nye too faced bliver noget for mig, må nok lige dufte til den først! x

    Svar