10 beautyfavoritter under 50 kroner

1. Garnier Respons Honey Treasures Body Lotion (49,95 kroner)
Denne har også været med i mine favoritter for nylig og jeg kan stadig ikke få armene ned. Trods den rige konsistens, trænger cremen hurtigt ind og holder mine tørre arme og ben fugtede hele dagen og aftenen igennem. Derudover har cremen en let sødlig og mild duft, som jeg elsker.

2. Depend 7 Day neglelak (49,95 kroner)
Dette er de mest holdbare lakker jeg nogensinde har prøvet og dét alene er nok til at blive en favorit. Lakkerne kommer i et væld af farver, penslerne er brede og konsistensen helt perfekt. Desuden er lakkerne markeret med en smart cirkel der indikerer om lakken er transparent, semi-transparent eller fuldt dækkende.

3. Innisfree Hydro Gel Mask (ca. 31 kroner for to)
Jeg elsker ansigtsmasker og især hydro gel masker. De fugtgivende gele-stykker lægges på huden efter afrens og kræver ingen afvaskning — nemt og bekvemt. Maskerne kommer i syv forskellige varianter, som du kan læse mere om i indlægget her.

4. Palmolive Gourmet Body Butter Wash (21,95 kroner)
Palmolive er et af mine yndlingsmærker, når det kommer til shower gel. De nye Gourmet Body Butter Wash findes med vanilje, jordbær eller chokolade duft og de er alle skønne at have med i badet. Udover de dufter lækkert, giver de en cremet, blød skum som ikke udtørrer huden.

5. Secret Key Snail Repairing Sun Cream (ca. 33 kroner)
Nu har jeg snart snakket nok om denne solcreme, men den skal have lov at komme med på listen her inden jeg klapper i. Snail Repairing Sun Cream har høj faktor (50+ PA+++), trænger hurtigt ind, efterlader ikke huden hvid og dufter friskt. Det er praktisk talt alt jeg ønsker af den perfekte solcreme.

6. Burt’s Bees Beeswax Lip Balm (39,95 kroner)
Læbebalmerne fra Burt’s Bees er små, handy og kommer i otte duftvarianter. Balmen giver godt med fugt og efterlader et beskyttende lag, uden at skinne eller fedte. Dette er også grunden til jeg ynder, at bruge dem under mine læbestifter, så læberne ikke tørrer ud i løbet af dagen. Mine favoritter er Pomegranate, Mango og Coconut/Pear.

7. Elvital Extraordinary Oil-in-cream (17,95 kroner)
Jeg har netop opbrugt min tredje tube af denne vidundercreme, så den kan vist roligt kaldes en storfavorit. Cremen giver mit hår masser af fugt og glans, samt samler mine krøller — alt sammen uden at tynge. Desuden dufter den mildt og behageligt. Lige nu kan den fåes på tilbud i Matas og jeg har allerede erhvervet mig et par stykker, så jeg ikke løber tør foreløbig.

8. Sanex Advanced AtopiCare Hand Cream (32,95 kroner)
Når mine hænder er udtørrede på grund af utallige håndvaske, rengøring eller kulde, er dette håndcremen jeg griber efter. AtopiCare giver — trods sin lette konsistens — hænderne masser af fugt og pleje. Desuden efterlader den en beskyttende hinde, så hænderne holdes blød længe efter cremen er absorberet.

9. Yves Rocher Energizing Body Lotion (39 kroner)
Om sommeren er det lækkert med en let og hurtigt absorberende body lotion med en frisk duft. Derfor synes jeg denne hindbær/mynte body lotion fra Yves Rocher er et genialt budgetkøb. Den på billedet er på 200 ml, men bliver du glad for den kan det bedre betale sig at købe 390 ml versionen til 59 kroner.

10. Etude House I Need You Sheet Mask (ca. 25 kroner for tre)
Jeg er blevet dybt afhængig af sheet masks og selvom Innisfree ligger mit hjerte nært, er disse fra Etude House ikke at kimse af. Det er især honning maskerne jeg har forelsket mig i, da de giver huden et boost af fugt og næring. I Need You maskerne kommer i intet mindre end 20 forskellige varianter, hvilket gør det nemt at finde en (eller flere) der kan tilgodese dine hudproblemer.

 

 1. Karina

  Hej Eva
  Kan kun tilslutte mig alle de rosende ord om Secret Key solcremen.. På din tidligere anbefaling indkøbte jeg et eksemplar hjem og den er helt som du siger – fantastisk…. Så tak for den anbefaling ;-)
  Nu går jeg bare og venter på sheet maskerne fra Innisfree. Det med indkøb af K-beauty på EBay kan blive lidt vanedannende… ;-)

  Svar
  • EvaK

   Det var da så lidt ;)
   Jeg har selv lige tilføjet 26(!) produkter til min indkøbsliste og har 9 pakker på vej, så jeg ved hvad du mener :D Det eBay er noget farligt noget ;)

   Svar