I butikkerne nu // Juni 2016

Over sommeren er der skruet lidt ned for antallet af lanceringer, hvorfor der heller ikke er så mange nævnt i denne omgang ‘I butikkerne nu’. Det betyder dog ikke, der ikke er fristelser. Der er nemlig hele tre smukke neglelakkollektioner, hudplejenyheder fra Nilens Jord og nyt fra YSL.

mavala
Tror kun jeg har tre lakker fra Mavala, men de er til gengæld også virkelig smukke og af god kvalitet. Den nye Sundream Colors kollektion indeholder seks farver inspireret af sand og solnedgange. Synes især farverne Chihuahua, Aruba og Havana ser spændende ud. Kollektionen kan findes hos Matas og lakkerne koster 39,95 kroner stykket (5 ml)

nilens_jord_cleansing
Nilens Jord udvider deres hudplejeserie, så nu kan du også finde renseskum, rensegel og scrub. Alle tre produkter er uden duft, hvilket gør dem særligt egnede til en sensitiv/reaktiv hud. Produkterne koster mellem 165-220 kroner og nærmeste forhandler kan oplyses på tlf. 44 95 80 00.

sally_hansen_miracle_gel
Den nye Sally Hansen Miracle Gel kollektion indeholder alle de farver jeg holder mest af at bruge over sommeren, inklusiv en bonus i form af en festlig glitterlak. Kollektionens lakker koster 119,95 kroner stykket og forhandler kan oplyses på tlf. 48 16 55 55.

ysl_vinyl_couture_mascara
YSL lancerer en hel kollektion af mascaras i alle regnbuens farver. Der er i alt ni at vælge i mellem og farverne går fra klassisk sort til pink og fra grøn til guldglitter. Jeg har desværre ingen pris på dem på nuværende tidspunkt, men de vil være at finde i Magasin i løbet af måneden.

essie_bridal_2016

Til sidst har vi essies Bridal kollektion. Dette er normalt den kollektion der siger tiltaler mig mindst, da farverne typisk er meget afdæmpede. Det er dog ikke tilfældet i år, som både byder på en dyb rosa, en smuk violet og en fin mintgrøn. Farverne fra venstre hedder: Mrs. Always-Right, Steal His name, Between The Seats, Passport To Happiness og Groom Service. Nummer to fra venstre kommer desværre ikke til Danmark og derfor har jeg ikke navnet på den. Lakkerne koster 99,95 kroner stykket og kan findes hos bl.a. Magasin og Matas.

 1. Karina

  Hej Eva
  Følgende handler ikke om dette indlæg, men er blot nysgerrig om du har fået prøvet den koreanske “pudderspray” fra Holika Holika mener jeg det var… ? ;-)

  Hilsen Karina

  Svar
  • EvaK

   Hej Karina
   Ja, jeg har prøvet den nogle gange nu :) Har dog ikke helt bestemt mig for hvad jeg synes om den, så venter lidt med at bedømme den ;)
   Kh
   Eva

   Svar