De bedste solcremer til ansigtet

Der er stor forskel på de solcremer jeg bruger til kroppen og dem jeg bruger i ansigtet. Dem til kroppen har jeg ikke de store krav til, andet end de skal beskytte min hud tilstrækkeligt og være vandafvisende. Solcremer til ansigtet er jeg derimod meget kræsen med. De skal selvfølgelig give god beskyttelse, men de skal også være behagelige at have på og de må absolut ikke give mig et kridhvidt ansigt. Det lyder måske ikke af meget, men det kan være ganske svært at finde solcremer der dækker disse behov. I dette indlæg har jeg derfor samlet de fem solcremer, der klarer opgaven til topkarakter.

Secret Key Snail Repairing Sun Cream (findes på eBay til cirka 33 kroner for 50 ml)
Nøj, hvor har jeg ævlet meget om denne koreanske solcreme. Men den fortjener det, for den er noget ganske særligt. Den har en dejlig høj faktor (SPF 50+ PA+++), føles let på huden, afgiver ingen hvid farve og dufter dejlig frisk. Jeg har brugt den hver eneste dag siden jeg fik den og selv på dage hvor jeg har meget makeup på, føles den hverken fedtet eller får min makeup til at skøjte af. Som et ekstra plus er prisen så lav, at alle kan være med.

ILSE by ILSE JACOBSEN SUN Seaweed Face Cream SPF 30 (findes i Magasin til 145 kroner for 50 ml)
Dette er den nyeste favorit af de fem. Ilse Jacobsen har lavet en hel solserie baseret på tang, der er indeholder både antioxidanter, mineraler og vitaminer. Særligt solcremerne til ansigtet er jeg begejstret for, da de efterlader huden blød, fugtet og, ikke mindst, beskyttet. Ilses solcreme trænger hurtigt ind og føles lækker på huden. Derudover har den også en frisk og mild duft, der minder mig om dansk sommer.

COOLA Face SPF 30 Cucumber Moisturizer (findes i Magasin til 239 kroner for 50 ml)
Det første der vakte min interesse med denne solcreme, var den milde og friske duft af agurk — jeg kan slet ikke få nok af den. Derudover føles solcremen behagelig, fungerer glimrende under makeup og efterlader ingen hvid maske. Denne er en smule rigere end solcremen fra Secret Key, hvorfor den egner sig særligt godt til de mere tørre hudtyper. Er du ikke så pjatte med duft i din solcreme, findes den også i en uparfumeret version.

SKINFOOD Aloe Watery Sun Daily (findes på eBay til cirka 92 kroner for 100 ml)
Jeg har kun prøvet denne solcreme fire gange, fordi jeg fik nogle prøver med i én af mine pakker fra eBay. Synes alligevel den skulle med på listen, for den har været en fornøjelse at bruge. Solcremen føles beroligende, blød og fugtgivende og denne efterlader heller ikke huden med en hvid hinde. Ligesom Secret Key solcremen har den en høj solfaktor (50+ PA+++), men denne virker mere fugtgivende på min hud og det har jeg nogle dage behov for. Den skal helt sikkert indkøbes i fuld størrelse.

COOLA Face SPF 30 Makeup Setting Spray (findes i Magasin til 319 kroner for 50 ml)
Faktisk har jeg slet ikke prøvet denne, men jeg synes den lyder genial. En setting spray inklusiv en SPF 30, lyder som enhver makeupelskers drøm. Pludselig virker det evige problem med at påføre solcreme ovenpå makeuppen ikke så uoverskueligt og kompliceret længere. Det er en superide og jeg ville ønske flere mærker fulgte trop, så vi havde nogle flere valgmuligheder da prisen på denne er lidt pebret.