Eva elsker: Tonymoly Banana Hand Milk

Produktet er tilsendt af firmaet

Det første du lægger mærke til ved håndcremen, er emballagen. Tonymoly er verdenskendte for deres nuttede indpakninger med bl.a. pandaer, frugt og bubble tea. Denne håndcreme fra deres Magic Food serie er pakket ind i en fin, lille banan med et Chiquita-lignende klistermærke på. Bananen rummer 45 ml creme, så den har en perfekt størrelse til tasken og er nem at have med på farten.

Det næste du lægger mærke til, er duften. Banana Hand Milk har en meget kraftig duft af skumbananer. Faktisk stod jeg en dag på kaffebar og tog den på, hvor samtlige af de tilstedeværende begyndte at tale om hvad det var der duftede af bananslik. Og jeg stod ikke engang i nærheden af dem. Heldigvis fordufter bananskyen hurtigt og efter få minutter kan jeg stort set ikke dufte den længere.

Jeg er lidt i tvivl om hvorfor de har valgt at kalde håndcremen en ‘milk’, for det er det ikke. Cremen har en meget fast konsistens, så den er ikke tyndtflydende, hvilket navnet ellers antyder. Personligt kan jeg bedst lide en mere rig konsistens, når det kommer til håndcreme, så det passer mig perfekt at navnet snyder. Banana Hand Milk er nem at fordele, trænger hurtigt ind og efterlader hænder godt fugtede — uden at fedte.

Både mine hænder og neglebånd har haft stor glæde af Banana Hand Milk og jeg nyder at kunne give den fornødne fugt, uden at føle mig fedtet ind. Banana Hand Milk er en virkelig god håndcreme, som både er effektiv, lækker at bruge og sjov. eg kommer helt sikkert til at anskaffe mig en ny, når denne er brugt op.

Tonymoly Banana Hand Milk kan findes enten i Sephora (75 kroner) eller på eBay (ca. 43 kroner)

 

  1. Elise lauridsen

    Ej det er godt at høre. Går og venter på at den skal komme hjem til en gave – måske jeg skal købe en selv også ❤️

    Svar
  2. Bedste koreanske produkter (2016) - EvaK.dk

    […] Hand Milk (Sephora/eBay) Jeg har skrevet et helt indlæg om denne håndcreme i gakket emballage (som du kan læse lige her), så jeg vil ikke gentage mig selv. Det er bare en s****god […]

    Svar