Efterår, aromaterapi og nyheder fra Jurlique

Til trods for vi tilsyneladende har fået os en flot omgang indian summer, er jeg gået i efterårsmode. Jeg har fundet alle mine vinterfarver frem til læber og negle, stillet mine tungere, varme dufte længere frem på hylden og hygger lidt ekstra om mine skønhedsrutiner. Én af årsagerne til jeg allerede nu fejrer efterår er, at der er kommet to nyheder fra Jurlique som i dén grad inspirerer til at hygge lidt ekstra om sig selv.

I øjeblikket ser jeg to tendenser som arbejder sig længere og længere frem mod at blive “mainstream”. På K-beauty fronten hopper stadig flere mærker med på bølgen. Garnier laver sheet masks, Lancôme laver natmasker og nu har Jurlique lavet et essens. Den nye Activating Water Essence går ind og tilfører fugt, blødgører og øger effektiviteten af de efterfølgende produkter der kommes på. På ingredienslisten finder du bl.a. lægestokrose rod (tilfører og binder fugt), troldhassel (anti-inflammatorisk og fugtgivende) og ekstrakt fra fersken blade (opstrammende), hvilket gør essensen egnet til både tør, kombineret, fedtet og moden hud. Derudover finder du ekstrakter fra morgenfrue, lavendel, salvie og nellike, som tilsammen giver Activating Water Essence en mild, behagelig  og forfriskende duft.
Jeg bruger essensen både morgen og aften, lige efter toneren og inden mit serum. Selvom konsistensen mest af alt minder om vand, kan jeg mærke huden optager produktet på en helt anden måde en f.eks. min toner. Toneren trænger helt ind på et øjeblik, men essensen efterlader huden blød og fugtet på overfladen — selvom den absorberes hurtigt.

Den anden tendens jeg ser mere og mere til, handler om velvære. Der er kommet mere fokus på helhedsoplevelsen ved brug af skønhedsprodukter og i den anledning har aromaterapi fået lidt af en revival. Jurlique har altid benyttet sig af aromaterapi, hvilket også er én af grundene til jeg forelskede mig i mærket for snart 10 år siden.
Sammen med essensen, har Jurlique lanceret tre nye aromaterapi mists, hvor jeg har haft fornøjelsen af at prøve Calming Blend. Misten kan enten bruges som toner (efter afrensning), som rumduft eller på sengetøjet. Jeg har selv brugt den ved at spraye den på en fugtig vaskeklud, lagt den over ansigtet og taget nogle gode dybe indåndinger. Det er en perfekt måde at starte sit aftenritual på og jeg kan mærke hvordan min krop og mit sind kommer helt ned i gear.

Begge produkter har fået en fast plads blandt de produkter jeg bruger dagligt og de passer begge perfekt ind i min koreanske hudplejerutine. Det tager selvfølgelig lidt ekstra tid (mest i forhold til vaskekludsseancen), men jeg minder mig selv om, at jeg fortjener lidt mig-tid. Hver dag.

Activating Water Essence koster 395 kroner (150 ml) og Aromatherapy Mists koster 195 kroner (50 ml). Begge produkter kan bl.a. findes hos Magasin

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.