Bedste kropspleje/dufte fra 2016

Turen er kommet til kropspleje og dufte. Toppen af poppen fra 2016. Det bedste af det bedste til de af os der sætter pris på lækre konsistenser, veldufte, pæne priser og gode resultater.

Garnier Respons Mythic Olive Body Lotion
Når jeg finder et produkt der både er effektivt, lækkert at bruge og meget billigt, er min lykke gjort. Mythic Olive Body Lotion har som den eneste kropscreme kunnet holde min hud fugtet helt indtil næste påføring, fjernet mine tørhedsknopper på armene og stadig givet mig følelsen af luksus. Den body lotion er så god, at den burde være dyrere — havde gladeligt betalt prisen x3. Normalt koster den omkring 50 kroner, men af og til finder jeg den på tilbud i Matas til 20 kroner og så hamstrer jeg en tre-fire stykker.

My Moments by Matas Hand Cream
Kropsprodukterne fra den nye My Moments serie, blev jeg hurtigt fan af og det gælder i særdeleshed denne håndcreme. Duften er skøn, emballagen pæn og effekten god. Den plejer uden at fedte og giver de blødeste hænder (selv om vinteren) og velplejede neglebånd. Den har haft en fast plads på både natbord og i tasken siden jeg tog den i brug, og der hersker ingen tvivl om hvorvidt den skal genkøbes når jeg løber tør.

Yves Rocher Shower Oil
Om vinteren skifter jeg typisk min shower gel ud med en badeoile, for at give huden ekstra pleje. Jeg er en smule nærig når det kommer til badeprodukter, men har alligevel ikke lyst til at gå ned på luksusfølelse og sanseoplevelse. Derfor er jeg også stor fan af denne shower oil fra Yves Rocher. Den kommer i mange forskellige dufte og så koster den næsten ingenting. Jeg er især glad for Kokos og Brombær/Lavandin varianterne. Hele Les Plaisirs Nature serien er absolut et kig værd, hvis du også sætter pris på budgetvenlige badeprodukter med høj lækkerhedsfaktor.

Narciso Rodriguez Narciso Poudreé Eau de Parfume
Dette er min nye signaturduft. Jeg bliver aldrig træt af at dufte til den. Først købte jeg en på 30 ml (for lige at se om forelskelsen ville vare ved), men blev nødt til at anskaffe mig den store på 90 ml umiddelbart efter — jeg kan ikke undvære den. Duften er let sødlig, pudret og meget feminin — lige som jeg kan lide det. Derudover er jeg også ret glad for selve designet, som er helt enkelt og i en fin pudderrosa.

A-derma Exomega Emulsion
Min datter lider desværre af eksem og vi har prøvet et utal af cremer for at komme det til livs. Lige som jeg var ved at give op, prøvede vi denne fra A-derma og resultatet var synligt efter kun et par ganges brug. På få dage gik Lily fra at have ekstremt tør hud, der kløede og blev til sår, til at have blød babyhud igen. Fra nu af går vi ingen steder uden og vi har altid en backup liggende.

Nivea Silk Mousse
Jeg jeg stor fan af produkter der kan multitaske og derfor er denne vaskeskum på listen. Udover at vaske kroppen uden at udtørre, er moussen nemlig også en virkelig god barberskum. Det har sparet mig en del tid i badet, at kunne vaske og barbere på én og samme gang. Et par andre plusser er den budgetvenlige pris og milde duft.

Origins RitualiTea Matcha Madness Body Mask
Grundet min tørre hud, er det nødvendigt at bruge body scrub regelmæssigt. Det har dog været svært at finde én som plejer huden samtidig, men uden at kroppen er sølet til i olie efter afskylning. Er jeg presset på tid, skrubber jeg kroppen og skyller af med det samme, men er jeg i humør til spa, masserer jeg den ind og lader den sidde mens jeg vasker hår. Huden efterlades blød, frisk og fugtmættet — uden at være fedtet.

Natura Siberica Thick Natural Daurian Body Butter
Denne body butter har konsistens som hjemmelavet smør og trænger lynhurtigt ind, så jeg kan hoppe i mit tøj lige efter påføring. Jeg er vild med konsistensen, duften og den fugtmættede hud jeg bliver efterladt med når jeg har brugt den. Det er det perfekte kropsplejeprodukt til dig der elsker fede cremer uden at blive fedtet og til dig der holder af en frisk og let duft, der ikke ryger i karambolage med din parfume.

Ataliér Cologne Vanille Intensée
En anden duft jeg har benyttet meget i år er denne fra Ataliér Cologne. Dette den eneste fra mærket jeg synes om, men jeg er så til gængæld også faldet pladask for den. Vanille Intense er en sød, rund og mild duft, men stadig med et knivspids friskhed der giver vaniljen en lethed der sørger for den aldrig bliver kvalm.

Boblere: My Moments by Matas Shower Gel, Rudolph Care Hand Cream og Mark Buxton A Day In My Life (parfume).

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.