Foreo Luna: Rensebørsten alle kan (og bør) bruge

De fleste kender efterhånden Clarisonic rensebørsten, men Foreo Luna har faktisk en håndfuld andre fordele og derfor er jeg begyndt at bruge den mere og mere over de seneste måneder. F.eks. holder én opladning til 450 gange, silikonebørsten er mere hygiejnisk og der skal ikke udskiftes børstehoveder. Alt sammen noget der gør brugen af rensebørsten nem og bekvem, hvilket i sidste ende gør at jeg bruger den mere regelmæssigt.

Rens og anti-age pleje i én
Noget af det jeg finder mest interessant ved Foreo Luna er, at du får to funktioner i ét apparat. Den ene side af børsten har små silikone dutter som løsner op for makeup, skidt og døde hudceller, så du både får ren hud og optimerer optagelsen af de efterfølgende produkter. Efter du har renset og skyllet ansigtet, samt påført dine plejende produkter, bruger du den anden side – som har riller – til at give ansigtet en blid, pulserende massage som sætter gang i cirkulationen og på den måde minimerer fine linjer og opstrammer huden.

Noget for enhver hudtype
Foreo har tænkt på alle og derfor er der også en Luna til dig. Rensebørsten kommer i tre forskellige størrelser: Luna 2, Luna Mini 2 og Luna Go. Luna 2 findes i fire varianter (til normal, fedtet, kombineret eller sensitiv hud), så du nemt kan tage hensyn til din hudtype. Luna Mini 2 er mild nok til at bruge til alle hudtyper og de otte hastighedsindstillinger giver dig muligheden for at skræddersy programmet efter behov. Luna Go – som har samme størrelse som en vatrondel – findes i samme varianter som Luna 2, men har den fordel at den er supernem at smide i træningstasken eller tage med på ferie.

Mere fra Foreo
Det er ikke kun Luna-apparaterne Foreo har at byde på. I deres sortiment finder du også renseprodukter, tandbørster og Iris. Iris er et massageapparat til øjenomgivelserne, som du bruger i kombination med din yndlingsøjencreme/-serum. Ligesom Luna Mini 2, har Iris otte forskellige indstillinger og kan give dig alt fra hvad der svarer til en manuel massage til en asiatisk inspireret, klappende massage. Massage har en gavnlig effekt på både mørke rander, hævelser, væskeophobninger og linjer, hvilket også er grunden til jeg altid anbefaler en let massage mens øjencremen påføres. Så er du en gadget-entusiast som jeg, kan jeg varmt anbefale at tage et kig på Foreos sortiment.

Produktet er tilsendt af firmaet til anmeldelse

 1. Tina KH

  God formiddag,
  jeg har hørt meget godt om rensebørsten, men endnu ikke prøvet den.
  Tak for din gennemgang heraf.
  Og en skøn dag til dig!

  Svar