Månedens ønsker (januar 2017)

Too Coo For School Egg Mellow Cream
Jer der følger med på Snapchat husker måske jeg købte en lille prøve af denne creme for nylig. Jeg har nu brugt den i en uges tid og jeg tror det er en vinder. Konsistensen er meget anderledes end hvad jeg er vant til. Det er som om den er lidt flydende, men også fed og lidt klæbrig. Umiddelbart lyder det ikke særlig lækkert, men det er det. Meget endda. Derfor skal jeg have shoppet en full size, så jeg kan prøve den grundigt af.

Sephora Lip Cream
Disse budgetvenlige flydende læbestifter fra Sephoras eget mærker er ingen nyhed, men eftersom farveudvalget har været lidt kedeligt (klassisk rød, standard orange og andet i den dur) har jeg endnu ikke villet købe nogle. Lidt ærgreligt fordi kvaliteten er god — nogle af Sephora-damerne foretrækker faktisk disse fremfor Kat von D. I dag åbnede jeg så en kasse med spritnye farver og hold op hvor er de smukke. Der er en skør lyselilla, smukke brune nuancer og dybe bærfarver, og jeg vil have dem alle sammen. Dem. Alle. Sammen.

Clean Reserve Terra Woods
Jeg skrev om Clean Reserve duftene i et Beautybrev for nylig, hvor en heldig abonnent vandt en valgfri duft og jeg var (og er stadig) lidt misundelig. De lyder alle skønne på hver deres måde, men det var især Terra Woods som fangede min opmærksomhed. Med noter af kokos, madagaskar-vanilje og tonkabønner, lyder dette som en parfume der ligeså godt kunne have heddet ‘Til Eva’.

Karmameju tørbørste
Da jeg arbejdede på klinik var jeg god til at få tørbørstet kroppen. Det er en fantastisk måde at starte dagen på (selvom du ikke behøver bruge mere end et par minutter), da det sætter gang i cirkulationen samt eksfolierer og blødgører huden. Desværre er jeg faldet helt af på den over de sidste to år, men nu er det på tide at komme op på den igen og det skal være med denne fra Karmameju.

Secret Key 24K Gold Premium First Essence
Jeg er næsten løbet tør for min essens fra Benton og skal derfor finde en ny. Jeg havde først en anden i tankerne, men så faldte jeg over denne fra Secret Key. Som I nok har lagt mærke til er jeg vild med deres solcreme, så jeg har stor tiltro til resten af deres produkter er mindst ligeså gode.

La’Dor Perfect Hair Filler
Forleden prøvede jeg denne hårkur på Snapchat og som dagen gik, blev jeg mere og mere glad for resultatet. Hårkuren gav masser af fugt og blødgjorde håret uden at tynge det. Den er en smule mere omstændig at bruge end de hårkure jeg normalt bruger, men det virker til den er det værd og derfor skal jeg have anskaffet mig nogle flere ampuller fra La’Dor.

Drunk Elephant T.L.C Sukari Babyfacial
I flere år har jeg luret på produkterne fra Drunk Elephant. Jeg har endnu ikke prøvet noget derfra — det er en smule omstændigt at få fingrene i når man sidder i Danmark — men indkøbslisten er alligevel lang. Deres produkter lyder spændende, ingredienserne er gode og emballagen fin — alt det jeg søger efter i hudpleje. Øverst på listen står Babyfacial peelingen som er spækket med AHA og BHA og skulle eftersigende eksfoliere og pleje huden, så den føles som en babyrumpe — jeg må have den.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.