Månedens ønsker // Februar 2017

Månedens ønskeliste dedikeret til de produkter jeg har haft, brugt op og nu savner på mine hylder.

Lee Stafford Coco Loco Mousse (Magasin)
Som den kokoselskende pige jeg er, kan jeg ikke lade være med at snuse til mit hår når jeg har brugt Coco Loco moussen. Men den kan mere end at dufte godt. Mine krøller samles pænt uden at miste sin naturlige bevægelse og den ekstra fylde gør manken endnu flottere.

By Terry Baume de Rose Crystalline (Sephora)
Egentlig er jeg ikke den store fan af lip gloss, men denne hybrid mellem læbebalm og lip gloss kan jeg ikke få nok af. Læberne bliver fugtede og bløde, mens duften af rose giver et ekstra pift af luksus. Indpakningen er så fin, at jeg hiver den op fra tasken flere gange om dagen – selvom det ikke er nødvendigt, for effekten holder i timevis.

Aveda Tulasāra Bright Concentrate (få oplyst nærmeste forhandler på tlf. 33 25 59 00)
Jeg elsker alt ved dette serum. Effekten, duften, emballagen, det hele. Derudover er konsistensen også helt perfekt for sådan en som mig, der ynder at bruge produkter i flere lag. Bright Concentrate trænger hurtigt ind, men kan alligevel mærkes let på overfladen og giver en flot ensartet og glat hud.

My Moments by Matas No Stress Shower Gel (Matas)
Jeg kan slet ikke få nok af duften fra denne shower gel og jeg kneb næsten en tåre da sidste dråbe var brugt. Det er én af de badeprodukter som får mig til at glæde mig til næste brusebad og så er det endda helt uden at koste en mindre formue.

Eylure No. 143 (Matas)
I det hele taget er jeg vild med vipperne fra Eylure, men nummer 143 har en særlig plads i mit hjerte. De er ovre i den vildere ende af skalaen, men jeg elsker at have dem på – også på en grå tirsdag. Du kan se dem på i videoen her eller på Instagram lige her.

Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream (Magasin)
I starten synes jeg ikke noget særligt om Anti-stress cremen fra Rudolph, men efter et par uger kunne jeg pludselig fornemme en forskel og vi blev rigtig gode venner. Desværre havde jeg kun en rejsestørrelse, så den blev hurtigt brugt op og nu savner jeg den. Rigtig meget endda, for den var perfekt i dette ustabile vejr og sørgede for min hud hverken var for tør, fedtet eller stresset på grund af kulden udenfor og tørheden indenfor.

Urban Decay All Nighter Setting Spray (Magasin)
Ingen makeup uden setting spray og denne er og bliver den bedste. Ingen anden har (endnu) kunnet få min makeup til at holde sig pæn – og på plads – som All Nighter fra Urban Decay. Derfor har den også en fast plads på makeupbordet og der er selvfølgelig allerede købt en ny.

 1. Karina

  Hej Eva
  Sikke lang tid der er gået uden blogindlæg fra dig… Savner dine altid gode og oplysende indlæg.
  Er alt vel?
  Mange hilsner fra Karina

  Svar
  • EvaK

   Hej Karina,
   Dejligt at jeg jeg ikke er gået helt i glemmebogen pga stilheden :) Havde simpelthen for få timer i døgnet til at få det til at hænge sammen, men nu er jeg tilbage igen ;)
   Kh
   Eva

   Svar