16 undervurderede produkter fra Sephora du skal prøve


Hypede produkter irriterer mig. Ikke produkterne i sig selv, men hypen. Det betyder nemlig der er andre produkter, som ikke får den opmærksomhed de fortjener. Det vil jeg gerne lave om på. Jeg spurgte en håndfuld af mine dygtige kollegaer, hvilke produkter de synes er undervurderede og smed selv nogle af mine personlige favoritter med i puljen. Så næste gang du skal en tur i Sephora, burde du tage et kig på disse 16 undervurderede favoritter fra Sephoras Beauty Advisors:

 1. [ Sephora Cream Lip Stain ] Pigmenteringen er i top, farveudvalget stort og føles behagelige på læberne – de er et must-try produkt.
 2. [ Sephora Rose Lip Mask ] Beskrivelsen på masken siger den er fugtgivende og blødgørende, men faktisk har den også en plumping effekt og det er derfor vi er vilde med den.
 3. [ Marc Jacobs Velvet Noir Mascara ] Dette er den ultimative mascara. Du får det hele (fylde, længde og definition, samt flotte adskilte vipper) og så føles den ovenikøbet vægtløs på vipperne – selv efter tre lag.
 4. [ Kat von D Metal Crush Eyeshadow ] Jeg forstår ikke hvorfor Metal Crush øjenskyggerne ikke konstant er udsolgt. Farverne er smukke, pigmenteringen bedre end noget andet jeg har prøvet og konsistensen er cremet og blød. Det er nogle af de bedste øjeskygger på markedet og de har slet ikke fået den opmærksomhed de fortjener.
 5. [ Guerlain Terracotta Bronzer ] Dette er den eneste bronzer jeg har været 100% tilfreds med hver gang. Mængden af shimmer er lige tilpas og gløden uforlignelig.
 6. [ Sephora High Coverage Concealer ] Denne concealer er bedre end langt de fleste jeg har prøvet og så koster den cirka halvdelen af prisen.
 7. [ Marc Jacobs Highliner ] Måtte jeg kun bruge ét mærke eye liner resten af mit liv, ville det være disse. Holdbarheden er fantastisk, konsistensen cremet (= ingen hiv og slid i øjenlågene) og pigmenteringen er helt i top. Farveudvalget er absolut heller ikke dårligt.
 8. [ Sephora Honey Lip Scrub ] Jeg elsker at denne lip scrub er på stift, da det gør den superlet at bruge og så efterlader den læberne bløde og fugtede.
 9. [ Erborian Rose Infusion Lip Oil ] Velplejede læber i den smukkeste, naturlige rosa farver, er præcis hvad du får med denne lip oil/lip tint hybrid.
 10. [ Sephora Triple Action Micellar Water ] Udover at den effektivt fjerner al makeup og kan bruges alene på de dovne dage, er emballagen også super praktisk.
 11. [ Erborian BB Cream ] Dette bliver sommerens mest brugte produkt, både den på tube og den i cushion form.
 12. [ Sephora Head-to-toe Hydrator ] Jeg bruger ofte denne creme til både tørre ben og forvaskede hænder, og den sørger altid for at holde huden fugtet og blød dagen igennem.
 13. [ Erborian Glow Cream ] Ønsker du en sommerglød der springer i øjnene, men stadig ser naturlig ud, er denne uundgåelig. Den kan også bruges i hele ansigtet som primer.
 14. [ Dr. Jart+ Solution Sheet Masker ] De af jer som fulgte med i min sheet mask udfordring, ved jeg elsker disse. De er uundværlige.
 15. [ Peter Thomas Roth masker ] Det er især Pumpkin Enzyme masken jeg er fan af, men de er alle tre effektive, lækre masker – til en fornuftig pris.
 16. [ Becca Mineral Blush ] De er højere pigmenterede end nogen anden blush jeg har prøvet, de ligger smukt på huden og farveudvalget er pragtfuldt.