Fuld makeup med kun 1 produkt

Makeup skal være sjovt og derfor giver jeg af og til mig selv nogle udfordringer. Måske kan du huske da jeg prøvede at bruge samtlige farver i Urban Decays VICE palette – kun med den pensel der fulgte med. For nylig gav jeg mig selv en ny udfordring, som gik ud på at lave en hel makeup med kun ét produkt. Det gik bedre end forventet og jeg kommer ganske sikkert til at prøve det igen, bare med andre farver.

Øjne
På øjnene brugte jeg Kat von D’s Everlasting Liquid Lipstick i farven Plath, først duppet på med fingrene og derefter tonet ud med en fast øjenskyggepensel (brugte Shade + Light Eyeshadow Brush fra Kat von D). For at give mere dimension til øjet, lagde jeg en smule Thunderstruck highlighter fra Kat von D på det midterste af øjenlåget. Den har ingen basefarve og derfor ændrer den ikke ved øjenskyggen, men giver blot et flot lys.

Læber
Fordi jeg er så glad for Plath læbestiften, valgte jeg at bruge den eau naturel på læberne. Havde jeg været en smule mere eventyrlysten, var der også kommet lidt highlighter på den eller en lysere farve (f.eks. Lolita II)  i midten af læben, for at give en ombre effekt.

Hud
For at skabe kontur ved kindben og pande, brugte jeg også Plath her. Læbestiften blev blandet op med Lock-it Primer fra Kat von D, for at gøre den mere transparent og så brugte jeg Marc Jacobs The Shape penslen til at påføre farven med og tone ud. Faktisk viste Plath sig, at være en smuk blush, så hvis du har den liggende derhjemme, kan jeg kun anbefale dig at prøve det af.

Det eneste makeup jeg har på – udover læbestiften Plath – er en foundation, en concealer, en transparent pudder og en mascara hurtigt kørt gennem vipper og bryn.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.