Månedens ønsker // Juni 2017

Det er ved at være længe siden jeg har shoppet k-beauty og abstinenserne er ved at blive alvorlige. Glæder mig til igen at have tid til at hygge rundt på nettet og ikke bare tænde computeren for at få streget noget ud på to-do listen. Når det sker vil det blive disse ni ting jeg kaster mine penge efter:

1. Laneige Fresh Brightening Cleansing Oil (ca. 214 kroner, eBay)
Denne har ligget i min kurv på eBay et godt stykke tid, men har endnu ikke fået klikket den hjem, da andre renseolier er kommet den i forkøbet. Jeg har hverken hørt eller læst noget om den, men tanken om en rens der både fjerner snavs og giver glød, tiltaler mig meget.

2. Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich (ca. 240 kroner, eBay)
I alle de videoer og indlæg jeg har læst om 7 Skin metoden, bliver denne toner nævnt med utrolig varme ord. Derfor har jeg besluttet mig for at det er lige præcis denne jeg selv skal bruge til min næste k-beauty udfordring.

3. Mizon Let Me Out Byebye Blackhead 3-step Kit (275 kroner, Beaumonde.dk)
Jeg er vild med ideen om en varm og kold maske, men dem jeg har prøvet indtil videre har ikke været synderligt gode. Derfor har jeg dette sæt på ønskelisten, for Mizon har før overrasket positivt og det håber jeg de gør igen.

4. Dr. Jart+ Ceramidin Liquid (305 kroner, Sephora)
Dette serum har været nævnt et par gange her på bloggen. Det blev hurtigt en favorit, men desværre havde jeg kun en rejsestørrelse og den er nu tom Det kan mærkes på huden og derfor bliver jeg nødt til at eje den fulde størrelse (som indeholder intet mindre end 150 ml), så jeg igen kan komme min dehydrerede hud til livs.

5. Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask Sheet (50 kroner, Sephora)
Ud af de 31 masker jeg prøvede i december, var denne én af de fem bedste. Jeg har brugt nogle stykker siden da, men nu er der ikke flere i min sheet mask-skuffe – ja, sådan en har jeg faktisk – og derfor skal der købes ind igen.

6. Blithe Vital Treatment 5 Energy Roots (295 kroner, Beaumonde.dk)
Over de seneste måneder er jeg blevet mere og mere hooked på essenser. Mit næste køb skal være denne fra Blithe, som skulle give en mere smidig hud og bekæmpe tørhed ved hjælp af bl.a. gingko biloba.

7. Manyo Factory Treatment Lip Serum (169 kroner, Beaumonde.dk)
Jeg har prøvet et par produkter fra Manyo Factory, som begge hittede stort. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve noget mere og eftersom jeg er afhængig af læbeprodukter, tænker jeg denne ville være et meget passende køb.

8. Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask (ca. 300 kroner, Glowrecipe.com)
Udover det vidunderligt tøsede og bløde design, kan denne natmaske (med hjælp fra lidt frugtsyre, vandmelon og hyaluronsyre) også booste cellefornyelsen, ensarte hudtonen og give glød. Ja tak, her fra.

9. Blithe Patting Water Pack (295 kroner, Beaumonde,dk)
Én af de nyeste trends fra Korea er vandmasker. De er helt perfekte til alle der ikke rigtig orker eller har tiden til traditionelle masker. Disse skal blot hældes ud i hånden og presses ind i huden i 15-20 sekunder, bum, så er der lækker hud. Det skal prøves!

 1. Trine

  Hej Eva!

  Sikke nogle lækre K-Beauty ønsker, har selv kig på flere af tingene :-)

  – Er du aldrig blevet snuppet i tolden når du køber hjem fra eBay? Har selv handlet meget K-Beauty over eBay, men aldrig blevet snuppet, men det skete så for ikke så længe siden. Rigtig træls :-D

  Svar
  • EvaK

   Nej, jeg er heldigvis ikke blevet nuppet. Har en teori om, at de sjældent gider kigge de små pakker fra Asien igennem, da det ofte er billige ting. Jeg bestiller typisk mine ting enkeltvis – eftersom fragten er gratis – så det minimerer jo også risikoen :)

   Svar