4 produkter der burde gå viralt

På sociale medier, som f.eks. TikTok og Instagram, går produkter ofte viralt. Pludselig går tusindvis af mennesker i selvsving over et produkt. Desværre synes jeg sjældent de fortjener det. Produkterne, ikke skaberne af videoen.

På den anden side føler jeg ofte, at der er mange produkter som BURDE gå viralt. Men ikke gør det. Derfor er dette indlæg dedikeret til en håndfuld produkter, jeg personligt synes alle burde gå amok over.

NARS Oil-Infused Lip Tint i Orgasm

At jeg har været gennem 4 styks af denne, siger ikke så lidt. Det er mit mest brugte læbeprodukt. Nogensinde!

Det er en læbeolie, men den føles mere som et kærlighedsbarn mellem en olie, gloss og gel. Det eneste trekantsdrama jeg vil være en del af.

Formlen er det absolut bedste ved denne. Olien glider på dom en drøm og fugter i timevis.

Farven er klassikeren Orgasm. En ferskenfarvet rosa med gyldent shimmer. Det er en diskret dame, men den svage, varme rosa kan noget helt særligt.

By Terry Brightening CC Serum

Elsker du en glødende hud, men hader glimmerprodukter? Også mig.

Jeg har aldrig prøvet et produkt der giver en all-round smuk glød, fugt og friskhed til min hud, som Brightening CC Serum.

Du kan bruge den alene eller blande lidt i din foundation eller dagcreme. Resultatet er perfektion! Den kommer også i flere forskellige farver, så du kan også bruge dem til at justere lidt i farven på din foundation.

Den er ikke helt billig, men efter at have brugt to hele flasker, kan jeg roligt sige den er knasterne værd.

SEPHORA AMA Clean Skin Gel

Det vildeste ved denne ansigtsrens er, at den praktisk talt er identisk med Soy Cleanser fra FRESH. Største forskelle er, at Soy Cleanser ER gået viralt og du skal hoste op med langt flere penge. SEPHORAs koster bare en brøkdel af prisen på Soy Cleanser.

Rensen er en let skummende gel, der fungere til alle hutyper. Den indeholder ingen sulfater, hvilket betyder jeg ikke står med en tør og stram hud efterfølgende.

Jeg er nu på tredje tube og det stopper ikke her.

Natasha Denona Puff Paint Blush Serum

Hvis ikke du allerede har prøvet Natasha Denonas makeup, så gør det nu! Kvaliteten fejler aldrig og derfor er det meste af min makeup skiftet ud med Denona.

Det nyeste skud på stammen, er hendes blush serum. En højt pigmenteret, flydende blush der giver fugt, mens den sidder på huden. Det betyder også, at blushen er nem at arbejde med og lægger sig naturligt på huden.

Puff Paint er uden tvivl den bedste flydende blush jeg har haft. Den fortjener at gå viralt og du fortjener at prøve den.