Vejen til glat og glødende hud: 3 favoritter

Eftersom sidste indlæg handlede om eksfoliering, tænkte jeg det ville være passende at fortsætte i samme spor og dele mine 3 favoritter til at opnå en glat og glødende hud.

Allies of Skin Brightening Sleeping Facial

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Denne sovemaske er en fuld hudmakeover på tube!

Uanset hvor trist min hud er når jeg putter den på om aftenen, vågner jeg med et ansigt der er den røde løber værdig. Den virker både på min tekstur, pigmentering, bumser, hudorme og manglende glød – noget af det tætteste jeg kommer på en mirakelkur.
Allies of Skin anbefaler selv at du bruger den tre nætter i træk og venter en uge før du gentager. Det føler jeg egentlig ikke er nødvendigt. En enkelt gang om ugen renser jeg huden, sprayer med en fugtmist og putter vidunderet på. Er min tør slutter jeg gerne af med en fugtgivende creme eller sove maske – den fungerer f.eks. super med Youth to the People Superberry Dream Mask.

Glow Recipe Watermelon Glow Toner

Normalt mener jeg det er et kæmpe rødt flag, når et hudplejeprodukt bryster sig af at være til alle hudtyper, men synes faktisk det passer her. Toneren giver fugt og glød, men arbejder samtidig på at mindske synligheden af porerne og afhjælpe tilstopninger.
Den er mild nok til at bruge dagligt, men personligt foretrækker jeg bare at gå efter hver anden dag. Påfører iøvrigt helst med hænderne, i stedet for vatrondeller for at undgå over-eksfoliering.

Et andet plus ved denne toner er, at den holder i evigheder. Faktisk har jeg indtil videre kun købt den i rejsestørrelsen fordi de varer så længe.

Youth to the People Yerba Mate

Denne krukke af ren og skær godhed eksfolierer både kemisk og fysisk, ved hjælp af enzymer og små sfærere af bambus. Det tager blot 2 minutter at bruge masken og den efterlader dig med glat og glødende hud – uden skyggen af tørre pletter.

Youth to the People siger selv den bør bruges op til 3 gange ugentligt, men det er alt for meget. Har du en god basis hudplejerutine, holder effekten i hvert fald en uge og personligt behøver jeg kun bruge den en enkelt gang hver anden uge. Hvilket også betyder den holder dejligt længe.

Her finder du dem:

  • Allies of Skin Brightening Sleeping Facial koster 830 kroner og kan findes hos revolve.com
  • Glow Recipe Watermelon Glow Toner koster 120-270 kroner og kan findes hos cultbeauty.co.uk
  • Youth to the People Yerba Mate koster 389 kroner og kan findes hos sephora.dk