Søndags stener #62

Deborah Lippmanna Laughin’ To The Bank fra Jewel Heist kollektionen – i anledningen af Saint Patrick’s Day i morgen.

Selvom hele min lille familie har været en tur i snot-land denne uge, har det været en dejlig uge. Det er skønt at være tilbage på bloggen og alle jeres søde kommentarer har kun gjort det bedre – tak tak tak :) Jeg har også fået en masse nye spændende ting med posten denne uge som jeg glæder mig til at vise jer. Der er både noget duft, noget til neglene og en del makeup.

Jeg har ikke læst så mange blogs i denne uge, primært kigget på nyheder hos Temptalia (som der så også var ret mange af). Her en liste over det jeg har hygget mig med siden sidste søndag:

Temptalia

Herudover har jeg kigget på lækre Burberry sager hos The Beauty Look Book, samt hvad jeg skal bruge mine duftlys til når de er brændt ned. Sidst men ikke mindst har jeg været flad af grin over dette “interview” med Obama i Zach Galifianakis’ program Between Two Ferns.

Rigtig god søndag til jer alle.

P.S. Hvis du gerne vil have et smugkig på den kommende uges indlæg, så husk at skriv dig op til mit Beautybrev lige her.

 1. Christina K

  Kære Eva
  Hvor er det dejligt, at du er begyndt at blogge igen :-) . Jeg håber, at du har nydt pausen fra bloggen – der er jo rigeligt at tage sig til med job og familie.
  Super flot grøn neglelak fra Deborah Lippmann; den kunne godt friste mig.

  Christina

  Svar
  • EvaK

   Mange tak og dejligt der er nogle at vende tilbage til :) Det sætter jeg stor pris på :)

   Svar