Om blødt hår og en giveaway

Jeg har ikke gode hår-dage fra naturens side, men jeg har gode produkter som giver en illusion af gode hår-dage. Desværre kræver det en del af slagsen og uanset som det skal være glat eller krøllet, bruger jeg (og hold nu godt fast) et sted mellem 4-6 produkter – eksklusiv det jeg bruger i badet. Netop derfor er jeg særligt glad for produkter jeg kan bruge til mere end ét formål.

Da jeg fik tilsendt Elvitals shampoo og conditioner fra Anti-Breakage serien og den nye Extraordinary Oil-in-cream, vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente, for jeg har ikke brugt Elvital siden slutningen af 90’erne. Shampoo bruger jeg sjældent og når jeg gør, er det primært sulfatfri, men både conditioner og Oil-in-cream har nu fået en fast plads på badeværelset. Jeg har endda kunnet skære ned på antallet af stylingprodukter, hvilket har været nemt – og ikke mindst tidsbesparende.

Extraordinary Oil-in-cream kan bruges som hårkur, før føntørring og som stylingprodukt. Jeg har haft størst glæde af at putte den i håndklædetørt hår for enten at samle krøllerne pænt og uden krus, eller give varmebeskyttelse og pleje inden jeg er går til værks med føntørrer og glattejern. Cremen har givet mit tørre hår tilstrækkeligt med fugt og pleje, uden at tynge det eller gøre det stift. Det er ikke mange af de utallige produkter jeg har prøvet som magter den opgave.

Vind Elvital hårpleje

Jeg har været så heldig at få fire sæt bestående af 1 x Anti-Breakage Repairing Shampoo, 1 x Anti-Breakage Conditioner og 2 x Extraordinary Oil-in-cream, som jeg kan udlodde til jer, kære læsere. To sæt bliver givet væk her på bloggen og to sæt på mit Beautybrev, så hvis du ønsker at være med i begge lodtrækninger skal du ikke fjerne fluebenet nedenfor.

Vinderne vil blive trukket og annonceret her på bloggen den 12. september.

Held og lykke.

Produktet er tilsendt til anmeldelse og giveaway’en er lavet i samarbejde med L’Oréal Paris

 1. Louise Olsen

  Virkelig en lækker giveaway. Har tilmeldt mig nyhedsbrevet.

  Svar
 2. Annette J

  Krydser mine fingre!

  Svar
 3. Caroline Stadsbjerg

  Jaaa! Mit hår kunne virkeligt godt bruge det der!

  Svar
 4. Pia H

  Bare jeg kunne være så heldig :-D

  Svar
 5. Pia Eriksen

  Krydser fingre – det kunne være så godt for mit triste hår

  Svar
 6. Vicky Brock Matzen

  Håber, håber håber… 😍

  Svar
 7. Frederikke S.

  Ej hvor fint, jeg deltager og er tilmeldt nyhedsbreve :)

  Svar
 8. Carina C

  Anti-Breakage Repairing Shampoo, Conditioner og Extraordinary Oil-in-cream må meget gerne havne i mit håt En serie med Anti-age produkter til håret er nyt for mig men også meget relevant!
  Jeg kunne bestemt også godt tænke mig at stifte nærmere bekendtskab med en Oil-in-cream. Jeg er som mange andre blevet glad for hårolie, men Oil-in-cream konsistens lyder lækkert, så jeg prøver også lykken. Tak for en god blog! 💕

  Svar
 9. Mie K

  Lækker præmie – som skabt til mit hår :)

  Svar
 10. HeLene

  Jeg har allerede og nyder nyhedsbrevet =)
  Skøn præmie som mit stakkels hår ville kaste sig over!

  Svar
 11. Vivi JUanstrup

  Blev meldt til dit nyhedsbrev er i sommers og har virkelig nydt det :-). Og synes det er en rigtig fin gave man har mulighed for at vinde, så krydser fingere :-)

  Svar
  • EvaK

   Dejligt at høre du er glad for Beautybrevet. Tak fordi du læser med :)

   Svar