I butikkerne nu // September 2016

Som sædvanlig handler månedens sidste indlæg om de ting vi kan se frem til i den følgende. Der er ikke så voldsomt mange lanceringer på plakaten som i august, men der er masser af godter jeg har planer om at smide penge efter. Især Urban Decay og Kat von D har en del nyheder der er værd at tage et nærmere kig på.
ogx_coconut_water
Lige siden jeg først stiftede bekendskab med OGX, har jeg været fan. Kvaliteten er høj og priserne lave — præcis som jeg kan lide det. Nu lanceres der to nye serier herhjemme: Coconut Water og Brazilian Keratin Smooth. Førstnævnte består af shampoo, balsam og en fugtgivende olie på spray og den anden består af shampoo, balsam og et anti-breakage serum.

ud_color_correctors
De længe ventede NAKED SKIN Color Correcting Fluids er endelig på trapperne. Den 5. september skulle de gerne være at finde i Magasin (inkl. webshop) og de ligger til 175 kroner stykket. Jeg var så heldig at få dem til et event for et par uger siden, så der kommer snart en anmeldelse af dem her på bloggen. Jeg kan afsløre at de har samme gode konsistens som concealeren i samme serie og én af dem er allerede uundværlig i min makeuprutine.

ud_all_nighter_foundation
Dette er også måneden hvor de nye All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundations og en hel ny pensel- og børsteserie udkommer. All Nighter foundationen er allerede blevet en favorit (som du kunne se i indlægget fra i går) og jeg er godt i gang med at teste et lille udsnit af penslerne. Den nye foundation ligger til 170 kroner og penslerne ligger mellem 120-310 kroner.

lancome_maison
Sidst på måneden lancerer Lancôme en serie af nye dufte, skabt af nogle af de bedste parfumeurs som en hyldest til Lancômes stifter, Armand Petitjean. De nye Maison Lancôme dufte hedder Tubéreuses Castane, Ôud Ambroisie, Jasmins Marzipane, L’Autre Ôud, Lavandes Trianon og Ôud Bouquet. Duftene vil blive solgt eksklusivt i Magasin på Kgs. Nytorv.

eylure_lashes
Én af de bedste lanceringer (for mit vedkommende) i denne måned, er de nye vipper fra Eylure. Jeg skal helt sikkert have parret til venstre og til højre, for jeg er inde i en periode hvor mine vipper ikke kan blive vilde nok. Eylures vipper er desuden meget behagelige at have på og lette at påføre. Der kommer også en brow pomade i tre nuancer (Blonde, Mid Brown og Dark Brow) som jeg glæder mig meget til at prøve.

kat_von_d
Kat von D har også en masse nye lanceringer dette efterår og nogle af dem er allerede i Sephora nu. Innerstellar paletten er endnu ikke ankommet, men det gør den snart og jeg glæder mig som et lille barn — den er også allerede skrevet på min shoppingliste. Lock-it concealeren har fået ny (og mere praktisk) emballage og findes i langt flere farver end før. Derudover er der også kommet de nye Lock-it Color Correcting Eyeshadow Primers i fem forskellige farver.

kvd_rust_tattoo_liner_lipstick
September er også måneden hvor den fjerde og sidste Shade + Light Eye Contour Quad (Rust) kommer i de danske Sephora butikker. Jeg har allerede Plum og jeg skal helt sikkert have fingrene i denne også. Verdens bedste eye liner, Tattoo Liner, kommer nu også i en limited edition emballage og sidst, men ikke mindst, er der nu langt flere Everlasting Liquid Lipsticks af vælge i mellem. Nu kan du bl.a. også få fingrene i den populære Bow & Arrow, den kulsorte Witches og den smukke, støvede lilla Ayesha.

Hvad skal du shoppe i september?