Måndens ønsker // August 2016

Space NK er én af mine beautyshops og jeg kan ikke tage en tur til London uden at besøge deres smukke butik(ker). De har fingeren på pulsen og du kan altid finde de nyeste, mest hypede produkter på deres hylder. Desværre rejser jeg sjældent derover længere, så jeg kan ikke nyde butikken live, men så er det heldigt de har en webshop. Fordi jeg savner butikken (og London) i øjeblikket, er alle produkter på denne måneds ønskeliste fra Space NK.

Laura Mercier Loose Setting Powder (ca. 250 kroner)
Hold nu op, hvor er denne pudder hypet. Derfor føler jeg også det er på tide jeg får afprøvet den. Normalt bruger jeg Make Up For Ever’s HD Powder eller NARS’ Light Reflecting Powder, som jeg er vældig glad for, men nu må jeg altså se om Laura Merciers fortjener sin hype eller ej.

Artis 5 Brush Set (ca. 1155 kroner)
Jeg elsker makeuppensler og jeg bliver ved med at anskaffe mig nye, selvom jeg på ingen måde mangler dem. Derfor har jeg også dette smukke sæt fra Artis på listen. Udover designet er gudesmukt, så skulle de også være fantastiske til at påføre både foundation, concealer, eye liner, læbestift — ja, der er nærmest ikke det produkt de ikke kan bruges til. Det er lidt af en udskrivning, så måske ender jeg med at købe dem enkeltvis, men det koster jo ikke noget at drømme.

Cover FX Custom Enhancing Drops (ca. 300 kroner)
Disse dråber kan puttes i din foundation, primer, dagcreme eller serum, for at give produktet en highlighting eller bronzing effekt. Jeg har set dem blive swatchet på Instagram og de ser intet mindre end fantastiske ud. Superpigmenterede og ser ikke for glitrede ud. Giver den helt perfekte glød, vi alle ønsker.

Becca Luminous Blush (ca. 235 kroner)
Mens alle andre har det vildt over Beccas highlighters, drømmer jeg om deres blushes. Farverne ser smukke ud og de lader til (udfra hvad jeg kan se på diverse sociale medier), at de er godt pigmentede og lette at arbejde med. Har ikke helt sat mig fast på en farve endnu, men tror Dahlia eller Tigerlilly bliver mit første Becca-køb.

Wei Multi-Mask Collection (ca. 140 kroner)
Jeg kender egentlig ikke noget til mærket Wei, men da jeg lurede rundt inde på webshoppen synes jeg de havde et interessant udvalg af masker. De er dog ikke helt billige og derfor synes jeg det er supersmart med dette lille kit, hvor du kan prøve tre af deres masker til en fornuftig pris. Maskerne i sættet er: Bee Venom Anti Wrinkle Cream Mask, Golden Root Purifying Mud Mask og Brown Sugar Ready Glow Exfoliating Mask.

Oskia Micro Exfoliating Balm (ca. 420 kroner)
Rensebalmer er mit yndlingsrenseprodukt og derfor prøver jeg gerne nye af med jævne mellemrum. Efter mit kæmpe fail med Clean It Zero, tænker jeg at denne exfolierende balm fra Oskia kunne vende mit (u)held — den lyder i hvert fald lækker.

 1. Eva B

  Eva, hvordan bruger man de pensler ? Altså Artis – kan ikke vende mig til den ovale form, men det er måske bare ligesom de andre….

  Svar
  • EvaK

   Der er egentlig ikke den store forskel på brugen af dem. Du holder selvfølgelig anderledes på den, i og med du bruger “siden” og ikke toppen af børsten, men ellers er det det samme. Men man skal nok lige vænne sig til det :)

   Svar