Opbrugte produkter: Juni 2021

I et forsøg på at være mere bevidst om forbrug, har jeg bestemt mig for, at bruge produkter helt op før der købes/åbnes nye. Eneste gyldige undskyldning for at skille sig af med produkter inden de er færdige er, at de påvirker min hud negativt.

Hver måned vil jeg lave mini anmeldelser af de opbrugte produkter og første runde får du her:

Summer Fridays CC Me Serum

To forskellige typer vitamin C sammen med niacinamid og grøn te, det er noget der rykker! På den korte bane så jeg mere glød og en friskere hud og på den lange bane mere ensartet hudtone. Konsistensen er en flydende gel, der hurtigt absorberes og ligger let på huden. Perfekt til kombineret eller fedtet hud!

Jeg kommer helt sikkert til at købe CC Me igen, når der er tømt ud i vitamin C lageret og jeg glæder mig allerede.

CC Me Serum koster 479 kroner og kan findes hos SEPHORA eller Cultbeauty

Sunday Riley ICE Ceramide Moisturizing Cream

To af disse fik jeg brugt op i løbet af vinteren og foråret. Eneste grund til den blev skiftet ud er, at konsistensen er lige tyk nok til min kombinerede hud her i sommeren. Der er ingen tvivl om, at den vender tilbage til efteråret!

Hvis du vil vide lidt mere om ICE og hvorfor den er én af mine yndlingscremer, kan jeg anbefale at du læser dette indlæg.

ICE Ceramide Moisturizing Cream koster 529 kroner og kan findes hos Cultbeauty eller SEPHORA

Laneige Lip Sleeping Mask [Vanilla]

Mener dette er den tredje Lip Sleeping Mask jeg har opbrugt og en ny er allerede i rotation. Masken kommer på hver eneste aften og jeg vågner – uden undtagelse – med fugtede læber, der klarer hele dagen uden tørhed.

Enten elsker du den eller også tænker du ‘meh’, men den skal uden tvivl prøves, for virker den for dig, er den det sidste læbeprodukt du behøver købe. At masken findes i en håndfuld forskellige dufte, er et kæmpe plus og sikrer jeg aldrig bliver træt af den. For hver krukke varer en evighed.

Lip Sleeping Mask koster 199 kroner og kan findes hos Surisuri.dk eller SEPHORA

Briogeo Curl Charisma Frizz Control Gel

At finde et produkt der samler krøllerne og minimerer krus, men ikke tynger eller giver knasende hår, er noget af en udfordring. Denne tjekker alle bokse af – og den er til at betale sig fra. Om det er bløde bølger, svingende krøller eller proptræk manke du sporter, giver den et let hold og smukt samlede krøller.

Ingen tvivl om at denne bliver genkøbt – sammen med flere produkter fra linjen. Jeg kan desuden også anbefale både deres Don’t Despair, Repair! og Scalp Revival produkter.

Curl Charisma Frizz Control Gel koster 219 kroner og kan findes hos SEPHORA eller Cultbeauty

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.