Favoritter lige nu (april 2017)

1. Kat von D Everlasting Liquid Lipstick i farven XO
Den nye farve XO (rød med et strejf af hindbær) findes i øjeblikket kun i Lip & Cheek sættet fra Better Together kollektionen, men senere på året vil den være mulig at få separat og i fuld størrelse.

2. Too Faced Sweet Peach Palette
Ud af alle de nyere paletter jeg har anskaffet mig, er dette den mest brugte. Jeg elsker farveudvalget og bliver ved med at finde nye måder at kombinere dem på. Om det er et forårsfriskt look i koral eller smokey eyes, kan Sweet Peach paletten bruges.

3. Sephora Honey Lip Scrub
Bruger man ligeså meget (flydende) læbestift som jeg gør, er en læbeskrub uundværlig. Emballagen er grunden til jeg er så glad for denne, for det er så praktisk den er på stift, i stedet for krukke. Derudover er kornene meget fine, hvilket giver en mildere og mere effektiv eksfoliering.

4. Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser
Læs min mini anmeldelse af rensen her.

5. Kat von D Metal Crush i farven Thunderstruck
Denne lille perle gemmer sig blandt enkeltøjenskyggerne fra Kat von D, men det er en highlighter. Og hvilken highlighter. Den passer til alle hudtyper og giver en smuk rosa/gylden glød med neutrale undertoner, som jeg slet ikke kan få nok af.

6. Akademikliniken Pure Repair Night
Læs min mini anmeldelse af serummet her.

7. Sephora Cream Lip Stain i farven 27 Black Cherry
I og med disse kom på listen over undervurderede produkter fra Sephora, er de selvfølgelig også favoritter. Selvom vi er godt på vej ind i foråret, synes jeg denne dybe brune er fantastisk smuk. Det bedste ved Cream Lip Stains er, at de ikke tørrer læberne ud og føles meget behagelige mens de er på.

8. Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum
Dette er min mest brugte parfume i øjeblikket og forestiller mig den bliver ved med at være det lidt endnu. Parfumen har blandt andet noter af vanilje, jasmin, sandeltræ og lavendel, hvilket gør den sød og varm, uden at blive kvalm. Flakonen er jeg også vild med.

9. Sephora Triple Action Cleansing Water
Jeg fjerner altid min øjenmakeup med en micellar water og på dovne dage bruger jeg dem til hele ansigtet. De seneste måneder har jeg brugt denne fra Sephoras eget mærke, for den er effektiv, budgetvenlig og har en smart pumpefunktion.

10. Erborian CC Creme
Efter min sheet mask udfordring (og en ny aftenrutine), har min hud været pænere end nogensinde og behovet for foundation er dermed dalet. Alligevel vil jeg gerne have noget ekstra glød og en mere ensartet hud, hvilket denne lille fætter har hjulpet med.