Er dyr hudpleje pengene værd?

Det kunne aldrig falde mig ind, at anbefale dyre hudplejeprodukter, jeg ikke mener er pengene værd. Men når jeg siger et produkt er pengene værd, så gør det sig kun gældende, hvis du HAR pengene til at bruge på det.

Det skal ikke forstås, som du bør sælge din førstfødte for at skaffe pengene. Det er ingen produkter værd. Køb kun hvis pengene ikke skal bruges til vigtigere ting.

Dyrt eller billigt – hvad er bedst?

Der desværre ikke noget endegyldigt svar.

Der findes dyre produkter som ikke er deres pris værd, men det samme gælder for de budgetvenlige. Personligt har jeg fundet flest gode produkter i mellemklassen og den øvre mellemklasse. De helt vanvittigt dyre produkter (hvor vi snakker 3000 kroner for et produkt) har jeg endnu ikke erfaret værende pengene værd.

Ser vi på de billigere mærker er udfordringen ofte, at der er begrænsninger, når de skal formuleres, forudsat prisen skal holdes nede. Det er bare ikke muligt at købe de samme ingredienser (og kvaliteten vil også være lavere) når du kun står med en tredjedel af budgettet til at skabe dem.

Når det er sagt, så kan du finde gode produkter i alle prisklasser.

Hvad er det vigtigste?

Én ting du altid burde tænke over, er om du har råd til at købe produktet igen. Selvfølgelig er det fint at gøre et ekstra lækkert køb af og til, men i sidste ende er det vigtigste – når vi taler resultater og god hudpleje – at du bruger dine produkter kontinuerligt. Det betyder, at køber du en creme til 600 kroner, men ikke har pengene til at købe den igen om nogle måneder, så er det nok ikke det bedste valg. Du vil få mere ud af at købe den til 200 kroner som du kan bruge hele tiden.

Gode mærker i alle prisklasser

Ingen mærker er perfekte og det er dem jeg anbefaler nu heller ikke. Alle mærker har ”svipsere” iblandt, men nogle har flere hits end andre. Nedenfor kan du se nogle af mine favoritmærker delt op i tre prisklasser. Det er mærker jeg har prøvet en god portion produkter fra og min erfaring er, at de har overvejende gode produkter – som også er prisen værd.

Den budgetvenlige

· SEPHORA Collection (Good Skin Care linjen)

· The Ordinary

· The Inkey List

Mellemklassen

· Youth to the People

· Sunday Riley

· Drunk Elephant

Luksusvarerne

· Allies of Skin

· Bioeffect

· Själ

Læs mere om produkterne

Jeg har gennem tiden skrevet lidt indlæg om de forskellige produkter, så brug disse links, hvis du vil vide mere om mærkerne:

Bioeffect Eye Serum

Bioeffect 30 Day Treatment

Bioeffect Daytime

Bioeffect Serum

Allies of Skin (om brandet og mine favoritter)

Själ Saphir Concentrate (om ansigtsolier og Själ olien)

Själ Kura cremen

Drunk Elephant Lala creme og Sunday Riley ICE creme

Drunk Elephant Shaba Eye Serum

SEPHORA AMA Gel Cleanser

Youth to the People Dream Mask og Sunday Riley A+ Serum

Face mists fra Youth to the People, Allies of Skin og Drunk Elephant

Eftersom en del af disse mærker er opdaget mens jeg holdte min lange blogpause, er der intet om dem endnu. Til gengæld kan du finde opslag om dem på min Instagram (@queenofcream).